Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Malutki pod lasem

Malutki pod lasem

iwka 14:41, 18 kwi 2017

AnnaCh napisał(a)
Agnieszka, Alicja, no zima i niefajnie

Kamila, u mnie najgorsze jest to, że nadal sypie i to ostro. Ani grama szczotki, czy skrobaczki w samochodzie nie mam
haha chociaż kartą kredytową nie skrob kiedyś to kasety się sprawdzały w takich sytuacjach
MirellaB 14:44, 18 kwi 2017

O ludzie jaka pogoda u Ciebie fatalna. To ja już przestaję narzekać na aurę u mnie
Makusia 15:24, 18 kwi 2017

Ruda powiem Ci, centralna Polska kwietniową stolicą Tatr

Moja elewacja ...kiedyś będzie
Gruszka_na_w... 16:25, 18 kwi 2017

Aniu, patrząc na zdjęcia mogę stwierdzić, że ktoś zadbał o zimozielone akcenty w przestrzeni publicznej. Notesem odgarnij śnieg z szyb.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
AnnaCh 19:12, 18 kwi 2017

Paulina, na Syberii, to może nie, ale zimą w centralnej Polsce też było dużo więcej śniegu niż w innych rejonach. W tym roku mamy dużo wody z nieba pod różną postacią

Iwka, na szczęście jeszcze nie przymarzało, wycieraczki dały radę

Mirelka, no widzisz, zawsze może być gorzej U mnie masakra wszystko położone, strząsałam śnieg z drzewek i tych dużych kulek buksowych już dwa razy i ciągle dowala

Martuś
, dziś jak właśnie z pracy wyglądałam z okna w "Twoją" stronę, to myślałam, o Twojej elewacji A ty tę komunię w domu robisz?
P.S. Machałam Ci dziś rano na przejeździe, ale byłaś tak skupiona na prowadzeniu auta, że chyba nie widziałaś

Haniu, o tak zadbał, świerków u nas przed biurowcem całe pole Pracuję na 3 piętrze i mam taki widok, niżej nie widać nic oprócz gałęzi
AnnaCh 19:14, 18 kwi 2017

Moja droga dzisiejsza do domu
A było to ponad 3 godziny temu, teraz jeszcze bardziej biało, ciągle pada i to takie duże płaty...

A to już moje widoki z okna, tył i przód
AnnaCh 19:15, 18 kwi 2017

frezja 19:15, 18 kwi 2017

U mnie już też biało
dominika_ 19:23, 18 kwi 2017

Aniu u mnie widok za oknem dokładnie taki sam i ciągle pada...
19:30, 18 kwi 2017
Rany!!! u mnie rano padał śnieg tylko godzinę, teraz nadal wiosna, a nie zima jak u ciebie, nawet słońce jeszcze świeci
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies