Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Malutki pod lasem

Malutki pod lasem

Rytla 19:31, 18 kwi 2017

Powiedz tej zimie, że przesadziła i niech spada!
yolka 19:31, 18 kwi 2017

Żeby tylko na to wszystko mrozu nie było, masz takie piękne tulipany, ale nie do twarzy im w białym tle
Gruszka_na_w... 19:32, 18 kwi 2017

Aniu, ten mokry śnieg jest bardzo ciężki. Jeśli zebrało się go sporo na kolumnowych, to otrzep.Ciężar śniegu może połamać gałązki. Używam do tego miotły na kiju.
Droga do domu nie wyglądała romantycznie. Opony już letnie, czy zimowe miałaś?
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Kawa 19:34, 18 kwi 2017

o mamo
ja mam letnie opony jak mi jutro sypnie wezmę wolne
masakra ale może lepsze to niż mróz
AnnaCh 19:46, 18 kwi 2017

Ewa, normalnie załamka

Dominika, no właśnie by już chociaż przestało...

Monika, oddawaj słońce

Kasiu, no mówię jej, a ona w ogóle mnie nie słucha Zdjęcia sprzed kilku godzin, teraz jest jeszcze gorzej

Jola, właśnie się obawiam nocy i poranku. Jak to przymrozi, to jutro będzie ładna szklaneczka.

Haniu, bardzo mokry i ciężki, latam co chwilę i strzepuję, zaraz póki jeszcze widno pójdę znowu. Te duże kuksy nawet mi się rozklapiły
Opony niestety letnie, bo kupiłam w połowie lutego samochód i stwierdziłam, że już przecież aż tak źle nie będzie, a ja tylko do pracy po mieście jeżdżę (bo ta moja droga do domu, mało romantyczna, to jeszcze miasto ), to już nie będę zmieniać i kupować zimowych, żeby za chwilę znowu zmieniać na letnie

Kamila, no ja muszę iść, mam sporo roboty, terminy gonią, a jeszcze mam dyżur na infolinii
Margarete 20:34, 18 kwi 2017

Aniu u mnie tylko rano było przysypane śniegiem a potem śnieg zginął. Padał cały dzień deszcz ze śniegiem i temperatura była tak około 2 stopni jak wracałam do domu. Ale takich zimowych widoków jak u ciebie to u mnie na szczęście nie ma i oby nie było, choć to przecież tylko odległość kilkudziesięciu kilometrów między naszymi ogrodami.
Kurczę żeby im się nie sprawdziły te prognozy o mrozie....
Właśnie wróciłam z ogrodu bo okrywałam trochę niektóre rośliny.
AnnaCh 20:37, 18 kwi 2017

No właśnie, przecież my blisko siebie, a u mnie jak na Syberii
Właśnie przed chwilą wróciłam, znowu strząsałam śnieg z roślinek, niektóre już leżały przy ziemi
Jak nocą ściśnie mróz, to rano będzie lodowisko.
Bogdzia 20:46, 18 kwi 2017

U mnie tez rano był śnieg ale zaraz stopniał i jak u Małgosi cały dzień śnieg z deszczem padał ale topniał od razu. Może i u Ciebie stopnieje, duży tez był u Agaty z Wódki.
Margerytka40 20:52, 18 kwi 2017

Aniu ,niby niedaleko mamy do siebie ale u nas aż tak dużego śniegu nie było . Troszkę rano,taki puderek a później wszystko topniało.
ryska 20:58, 18 kwi 2017

Aniu nas śnieżyca dziś dopadła w Piotrkowie, jechaliśmy przez miasto i starą drogą, bo był mega korek na A1. Nie wierzyłam jak pogoda potrafi się nagle zmienić.
Do Włocławka świeciło pięknie słońce.
U nas cały czas sypie, takie duże płaty śniegu.
Syberia- dobre określenie.