Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Malutki pod lasem

Malutki pod lasem

MirellaB 22:11, 03 maj 2017

Również dopytuję co porabiasz?
AnnaCh 23:55, 03 maj 2017

Asiu, u mnie większość posesji była pod wodą

Małgosiu, jak pytałaś, to już nie wiedziałam czy leje, czy nie, opuściłam tonący okręt Wyjechałam z M na weekend.

Paulina i jak było 50?

Patrycja, moja trawa znowu woła o koszenie, ale nie ma kiedy

Iga, moje to inna historia, bo kopane były, z gołym korzeniem, z Holandii.
Oglądałam je dziś i wydaje się, że robią się ok, może 3 wypadną Ale Toszka pisała, że pewność czy żyją będzie w lipcu, a i tak przez rok trzeba będzie o nie bardzo dbać

Ania, wypoczywałam

Dominika, mam nadzieję, że coś się wyklaruje z pogodą i chociaż będzie można trawnik skosić

Mirella, nic nie porabiam, wypoczywałam, wczoraj wróciłam późno, dziś imieniny córci
AnnaCh 00:04, 04 maj 2017

W piątek zostawiłam mój tonący ogród, odwiozłam dzieci do babci i z M pojechaliśmy do naszego ukochanego Międzygórza
Lało całą drogę, ale w okolicach Ślęży i Kłodzka śnieg nas zaczął łapać, no miło nie było Załamka normalnie, bo jak dojechaliśmy na miejsce, to okazało się, że jest 1 stopień na plusie i leje, najgorzej jak być może. Nasza ulubiona knajpka zamknięta, musieliśmy iść dalej, M poleciał po samochód, a ja zziębnięta zamówiłam grzańca
Już w pokoju po kilku drinkach zrobiło się ciepło, szczególnie, że gospodarze dbali o gości i palili ostro
W nocy spadł śnieg Rano kolejna załamka, samochód zaśnieżony, wszędzie biało. Na szczęście wyszło słońce i ładnie się topiło.
Międzygórze jak zawsze piękne, uwielbiam to miasteczko

W niedzielę zrobiło się całkiem ładnie, postanowiliśmy, że idziemy na Śnieżnik. I mimo, że wiedziałam, że będzie śnieg, to zupełnie zimowego wejścia się nie spodziewałam. W niektórych miejscach po pas, tunele wydeptane, a ile jeszcze ubite pod stopami? Im wyżej tym gorzej.

Tu siedzę na czymś co chyba jest ławką przy schronisku. Tylko czubek wystawał, reszta zasypana Mimo wszystko udało się i szczyt zdobyty Moje pierwsze zimowe wejście
AnnaCh 00:06, 04 maj 2017

Poniedziałek był przepiękny Opaliłam sobie ramionka
We wtorek zaczęło lać, więc nawet nie żal było wyjeżdżać
Po drodze zahaczyliśmy o przepiękny Wrocław

A no i zapomniałabym, że byłam jeszcze u Marty-Finki na zakupach
Margarete 00:43, 04 maj 2017

Góry są piękne o każdej porze roku i w każdą pogodę. Ja wiem że lepsza byłaby cieplutko, słoneczna majówka ale i tak na pewno odpoczęliście i oderwaliśmy się od codzienności a to chodzi
dominika_ 04:44, 04 maj 2017

Ojejku jaką mieliście różnorodność Od zimy po wiosnę Cóż jak to niegdyś powiedziała pani minister "taki mamy klimat"
MirellaB 06:29, 04 maj 2017

Oderwanie się od codzienności to zawsze jest miłe nawet w niesprzyjającej pogodzie
Zana 07:36, 04 maj 2017

Widzę, że za zimą zatęskniłaś. Mam nadzieję, że strat po tej powodzi u Ciebie nie będzie. Masakra z tą pogodą, dzisiaj u nas znowu leje od rana. Doła można dostać.
jolanka 07:41, 04 maj 2017

Śnieg i odpalone ramiona
Wspaniały wyjazd, reset murowany.
Margerytka40 08:08, 04 maj 2017

Fajny wypad Aniu,choć mnie za śniegiem nie tęskno. Ale nie o okoliczności przyrody tu chodzi a o samo oderwanie się od szarej codzienności i naładowanie baterii