Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kosimkowo - Ogród po totalnej rekonstrukcji

Kosimkowo - Ogród po totalnej rekonstrukcji

BKosimkArt 21:35, 04 kwi 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)
Działasz bo pogoda teraz każdy w ogrodzie siedzi, fajnie jest bo ciepło, choć od razu lato to też nic dobrego

Ja też nie lubię tych przeskoków nagle z zimy w lato... lubię wiosnę taką w połowie obudzoną ale już w miarę ciepłą... może nie od razu 20 stopni...
BKosimkArt 21:36, 04 kwi 2018

Patrycja, Aurelia dziękuję
BKosimkArt 21:38, 04 kwi 2018

Kasia_CS napisał(a)
No nie próżnujesz Ale pochwalę się, że i ja ociupinkę dziś podziałałam, bo aż szkoda było nie skorzystać z takiej cudnej pogody )) Ja się biję z myślami, czy kupować donice. Zaciekawiło mnie pytanie Zoi, czy dalia by sobie dała radę w donicy.. tylko ja bym chciała nie skrzynkową a jakąś wysoką okrągłą donicę... ot zagwozdka

Kasiu, nie znam się na daliach więc nie pomogę w tym temacie, nawet szczerze mówiąc ich nie lubię...
Aurelllia 21:41, 04 kwi 2018

Wtrącę się odnośnie dalii - dadzą radę jak najbardziej w donicy Tylko muszą mieć przepuszczalną ziemię Ja już dwa lata mam niektóre w donicach i jest ok
BKosimkArt 10:36, 05 kwi 2018

Kurcze takie życie się toczy na O. że nie ogarniam tych wszystkich postów... zimą cicho a teraz nie sposób wszystkiego przeczytać... :/
zoja 11:30, 05 kwi 2018

Aurelllia napisał(a)
Wtrącę się odnośnie dalii - dadzą radę jak najbardziej w donicy Tylko muszą mieć przepuszczalną ziemię Ja już dwa lata mam niektóre w donicach i jest ok

czy dzięki temu, że dalie miałaś w donicach były mniej pożarte przez ślimaki? bo o taki efekt mi chodzi...
popcorn 11:52, 05 kwi 2018

Działasz
fajna sosenka, fajne brzózki i fajny namiot foliowy i donice nowe

pozdrawiam!
BKosimkArt 14:17, 05 kwi 2018

Działam, staram się przynajmniej... dziś zaczęłam grabienie trawnika, muszę przyznać że nie jest to moja ulubiona czynność a i na efekt trzeba czekać...
Rośliny nadal nie przychodzą, eeech i nie mam co robić to się kręcę, przesadzę to tu to tam...
Anitka 09:58, 06 kwi 2018

BKosimkArt napisał(a)
Działam, staram się przynajmniej... dziś zaczęłam grabienie trawnika, muszę przyznać że nie jest to moja ulubiona czynność a i na efekt trzeba czekać...

Też nie lubię tego robić, pęcherze na palcach tydzień później mam.

BKosimkArt napisał(a)

Rośliny nadal nie przychodzą, eeech i nie mam co robić to się kręcę, przesadzę to tu to tam...

Basiu, ale mnie rozbawiłaś, tym stwierdzeniem, że nie masz co robić. Ja to na odwrót nie wiem co robić, od czego zacząć, co pominąć ...
Ale to już wiem, że ty masz takiego turbo powera wmontowanego
popcorn 12:10, 06 kwi 2018

nie masz co robić... zapraszam, coś Ci wymyślę hihi

podziwiam
pokaż roślinki jak przyjdą