Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kosimkowo - Ogród po totalnej rekonstrukcji

Kosimkowo - Ogród po totalnej rekonstrukcji

mikina34 23:16, 26 lut 2019

BKosimkArt napisał(a)

No niekoniecznie trzeba rozruszać jakoś zastane kości... a że z ćwiczeniami się nie lubię to tak muszę chociaż

Basia, padłam, stare kości powiadasz no tak, dziwię się, że jeszcze o lasce nie chodzisz
BKosimkArt 06:52, 27 lut 2019

mikina34 napisał(a)

Basia, padłam, stare kości powiadasz no tak, dziwię się, że jeszcze o lasce nie chodzisz

O wypraszam sobie, napisałam zastane, nie za stare
Hehe
Jeszcze taka stara się nie czuję choć miewałam myśli że jak się miało po 20 lat to normalnie chciało nam się świat podbijać...
Magleska 08:41, 27 lut 2019

Widzę ,że też rewolucje małe zaczęłaś .....ja narazie zmieniam na kartce tylko ale dziś może w ogrodzie coś poplanuję na żywo - czekam ,aż troszkę się ociepli

Nowy kącik będzie ...a z kształtem ,to myślę ,że sama sobie świetnie poradzisz ,pewnie trzeba poszerzyć....... nie umiem doradzić
BKosimkArt 09:17, 27 lut 2019

Magleska napisał(a)
Widzę ,że też rewolucje małe zaczęłaś .....ja narazie zmieniam na kartce tylko ale dziś może w ogrodzie coś poplanuję na żywo - czekam ,aż troszkę się ociepli

Nowy kącik będzie ...a z kształtem ,to myślę ,że sama sobie świetnie poradzisz ,pewnie trzeba poszerzyć....... nie umiem doradzić

Ja taki zew poczułam po przeniesieniu placu zabaw. Musiałam się tym zająć.
Anda 09:43, 27 lut 2019

A dlaczego akurat japoński? Taki a'la japoński czy całkowicie japoński?
Mira podała ostatnio linka do ogrodów japońskich Monty Dona. Obejrzyj, piękne są
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
BKosimkArt 11:31, 27 lut 2019

Anda napisał(a)
A dlaczego akurat japoński? Taki a'la japoński czy całkowicie japoński?
Mira podała ostatnio linka do ogrodów japońskich Monty Dona. Obejrzyj, piękne są

No raczej a'la japoński bo do prawdziwego musiałabym sporo zmienić w swoim ogrodzie...
Obejrzę dzięki.
popcorn 12:13, 27 lut 2019

Basiu, kibicuję zmianom Dla mnie za zimno jeszzce, czekam na ciepełko
mikina34 12:27, 27 lut 2019

BKosimkArt napisał(a)

O wypraszam sobie, napisałam zastane, nie za stare
Hehe
Jeszcze taka stara się nie czuję choć miewałam myśli że jak się miało po 20 lat to normalnie chciało nam się świat podbijać...

Basiu, mea culpa, na oczy padło ale faktem jest, że jak pokicałam przy wyznaczaniu kół i zakoli to na drugi dzień czułam, ze mam tyłek
Kawa 14:47, 27 lut 2019

Basiu widze że działasz
wiosna u ciebie juz? tak naprawdę?
BKosimkArt 14:54, 27 lut 2019

mikina34 napisał(a)

Basiu, mea culpa, na oczy padło ale faktem jest, że jak pokicałam przy wyznaczaniu kół i zakoli to na drugi dzień czułam, ze mam tyłek

O tak ja też czułam zdecydowanie...