Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kosimkowo - Ogród po totalnej rekonstrukcji

Kosimkowo - Ogród po totalnej rekonstrukcji

popcorn 16:37, 27 kwi 2020

Basia co to za cudna wisienka? Pięknie, klimatycznie i nastrojowo, ile kwiecia!!!
deszczowymaj 18:16, 27 kwi 2020

Basiu ..zdjęcia jak zawsze Zjawiskowe ..piękną masz wiosnę
mrokasia 18:50, 27 kwi 2020

U Ciebie Basiu całkiem jak u Andy - jak duzo postów to wiadomo, ze będzie uczta dla oczu . Gumballe ślicznie sie prezentują, za dwa-trzy lata będzie szał na wjeżdzie .
Zachorowałam na tawułę, Ty masz widzę spory już okaz. To Grefsheim czy Van Houttea?
BKosimkArt 20:08, 27 kwi 2020

popcorn napisał(a)
Basia co to za cudna wisienka? Pięknie, klimatycznie i nastrojowo, ile kwiecia!!!

Ale która? Biała to zwykła wiśnia, nawet nie wiem jaka bo już tu rosła, ma smaczne słodkie owoce. A ozdobna pełna to nn, dostałam ją takiego zdechlaka do odratowania i taka piękna się zrobiła.
BKosimkArt 20:09, 27 kwi 2020

deszczowymaj napisał(a)
Basiu ..zdjęcia jak zawsze Zjawiskowe ..piękną masz wiosnę

dziękuję :*
BKosimkArt 20:12, 27 kwi 2020

mrokasia napisał(a)
U Ciebie Basiu całkiem jak u Andy - jak duzo postów to wiadomo, ze będzie uczta dla oczu . Gumballe ślicznie sie prezentują, za dwa-trzy lata będzie szał na wjeżdzie .
Zachorowałam na tawułę, Ty masz widzę spory już okaz. To Grefsheim czy Van Houttea?

To miłe co piszesz Kasiu. Ja mam tawułę Grefsheim. Cudna jest... kupiłam bardzo tanio w Alba... szybko rosną. W tym roku pięknie kwitną.
sylwik69 21:18, 27 kwi 2020

BKosimkArt napisał(a)

Ale cudo załapałam się na serię pięknych zdjęć! mini sadzawka fantastyczna a ja mam taką większą wanienkę i stoi bezużytecznie trzeba koniecznie to zmienić!!!
Wiolka5_7 21:54, 27 kwi 2020

Basiu super wyglądają drzewa przy podjeździe
Szafirkowa rzeczka cudna magnolia,tulipanki o inne kwiecie śliczne
Te Twoje fotki są przepiękne
BKosimkArt 09:22, 28 kwi 2020

sylwik69 napisał(a)

Ale cudo załapałam się na serię pięknych zdjęć! mini sadzawka fantastyczna a ja mam taką większą wanienkę i stoi bezużytecznie trzeba koniecznie to zmienić!!!

No właśnie ja też chciałam większą, nawet mój ojciec ma nie chce mi dać, to jego "przydaś"! A leży gdzieś pyrgnięta... może kiedyś mu zabiorę jak nie będzie widział
Chcę tam jeszcze wstawić mini lilię wodną i może coś pływającego ale to w lato.. eM zabronił mi już w tym roku zakupów roślinnych więc będę musiała coś pokombinować
BKosimkArt 09:23, 28 kwi 2020

Wiolka5_7 napisał(a)
Basiu super wyglądają drzewa przy podjeździe
Szafirkowa rzeczka cudna magnolia,tulipanki o inne kwiecie śliczne
Te Twoje fotki są przepiękne

Dziękuję Wiolu. Lubię bardzo tą moją rzeczkę i zamierzam powiększyć, chyba najdłużej kwitną z cebulowych więc tym bardziej warto.