Bozeko kwiatami sie nie raz zachwycalam ale jestem tez pelna podziwu dla Twojej trawy ,chodnik doslownie..ja ciagle walcze z chwasciorami ! nawiewa nam chyba od łąki obok pozdrawiam!
Bożenko jako laik kompletny w kwestii hortek prosze powiedz co zrobić
kupiłam hortkę limelight
teraz po posadzeniu nie wiem czy horuje czy jak listki jej pożółkły i opadły choć ma kilka nowych kwiatostanów
czym mogę ją podlać żeby nie zmarniała? czytałam gdzieś u ciebie o jakiejś magicznej ale nie znalazłam do końca co to>?
przepraszam
Witaj
mam pytanie kupiłam w tym roku hortensję grandiflora i limelight obie posadzone były na słonecznym stanowisku w ziemi gliniastej i niestety ale ta pierwsza z tygodnia na tydzień robiła się coraz gorsza a limelihg jest piękna. Przesadziłam grandiflorę wstawię zdjęcia dorać co jej może być??
Pięknie u Ciebie, jak zawsze Bożenko czy masz nawadnianie trawnika bo nie widać po nim śladu suszy i upałów Napisz proszę jak radzisz sobie z opuchlakami bo widziałam wygryzienia na liściach.?
Dzięki za odwiedziny i miłe słowa. Buziaki dla Wszystkich . Gościom tez się podobało, więc całkiem miło spędziłam weekend, nie spodziewałam się, że jestem tak próżna
Dopiero co skończyłam podlewanie, kiedy to się wreszcie unormuje
Zakład wodociągów w tym roku na pewno wybuduje nową siedzibę
A to ogólne widoczki, trochę przeszkadzał zachód słońca ale nie będę przecież robić zdjęć po ciemku