Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Od nowa ... na przekór wszystkim

Od nowa ... na przekór wszystkim

Kawa 08:40, 03 paź 2016

noooo helołłłł
tyle ciszy to już przesada/...
ren133 13:12, 03 paź 2016

Iwonko
A mogłabyś mi przypomnieć jak zrobić te kule betonowe? (najlepiej na priv) Bo mam klosze od Ciebie i ... może w końcu nadszedł ten czas żeby coś z nich wyczarować?
Chociaz nie wiem czy nie porywam sie z motyką na słońce bo jeszcze graby muszę posadzić i kostki skończyć i ... cebule posadzić
A propos gorszych dni ... to prawda, że każdy je ma ... mogę Ci jedynie życzyć żeby szybko się skończyły
lojalna_ 13:16, 03 paź 2016

Do siebie nie chodzisz? Hahah ja tez tak czasami mam )))))
MirellaB 14:31, 03 paź 2016

Iwka u Joli przeczytałam o Twoich żółtych rozplenicach. Po przyjeździe z wakacji zobaczyłam pożółkłe moje i nie wiem co im dolega? Czy to jesienne przebarwienie? Sucho nie miały, bo miały dobrą opiekę
elka_ 16:45, 03 paź 2016

iwka napisał(a)

Pięknie pokazujesz swój ogród, rozchodniki w pełnej krasie, bardzo lubię ten kawałek ogrodu
iwka 17:59, 03 paź 2016

Makusia faktycznie red baron łatwy w rozpoznaniu

Aniu też uważam że zaje... za wcześnie w tym roku obcięłam i myślałam że już nie odbije a tu proszę, nawet kolorku się doczekałam

Dominika i jak Twoje hortki, nie zmroziło? u mnie jeszcze przymrozków brak, no może jednej nocy blisko 0 było, ale na razie fajnie hortensje ogrodowe nawet mają po raz drugi pączki, pewnie nie zdążą się rozwinąć

Asiu, Teresko pięknie dziękuję

Kasya haha sok z buraków bardzo zdrowy

Dominika no tak powala, że nawet moja "ulubiona" dalsza sąsiadka zwróciła na niego uwagę i już mi oznajmiła, że musi do mnie wpaść i podejrzeć co tam mam całe lato udawało mi się jakoś wykręcić się z jej odwiedzin miła jestem co? ale jakoś nie trawię jej

Oluś pewnie, ze jestem zadowolona z moich roślinek może nie mam idealnie skomponowanych rabat, ale przestałam zawracać sobie tym głowę, ważne że ładnie rosną
Teraz to nie wystawiaj do sprzedaży, wiosną pójdą jak świeże bułeczki a tutaj na forum ktoś chciał nawet kupić. Może na wymianę wystaw

Ewuś widziałam te Twoje mutanty, piękne moje niestety mają trochę za mało słońca a teraz to już żółte

Moniczko bardzo dziękuję

iwka 18:01, 03 paź 2016

AniMa napisał(a)

Nie dziwię się, że ogród to lekarstwo po tych zdjęciach co pokazałaś - pięknie
dzięki Aniu zawsze do niego uciekam, nie jest perfekcyjny ale mój
iwka 18:02, 03 paź 2016

Kawa napisał(a)
a dlaczego cisza?
śpisz>?
nie śpię czytam Was cały czas, czasami coś tam skrobnę ale jakoś tak ...
iwka 18:03, 03 paź 2016

kasja83 napisał(a)
Barony wyglądają super!A co do chandry-klepię Cię pokrzepiająco po ramieniu
Kasiu barony i ja dziękujemy Idę zaraz zobaczyć czy gabiony dokończyłaś
iwka 18:04, 03 paź 2016

amelia_b napisał(a)
A ja buziaki przesyłamwracaj żabka. Piękną masz jesień w ogrodzie
buziaki doszły hehe słyszałaś jaki młyn zwariować można