Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Od nowa ... na przekór wszystkim

Od nowa ... na przekór wszystkim

Sylvana 13:21, 24 paź 2016

iwka napisał(a)
nie ma u mnie jesieni wcale wszystkie liściaste straciły liście, hehe raptem mam grujecznika no jeszcze perukowiec i nigra się trzyma, oooo i jeszcze katalpa ale nawet hortki już łyse. Przymrozek prawie wszystko ciapnął. Od kilku dni pada, błoto po kostki, nic mi się nie chce robić, tulipany jak leżały tak leżą, szkoda że zwrócić nie można
Głową nie mogę kręcić bo okazało się że to nie węzły tylko silnie naciągnięty mięsień jakiś tam i tak sobie patrzę przed siebie i ciemność, ciemność widzę

Pogoda nie nastraja optymistycznie, ale na O. zawsze można baterie podładować. Owiń się cieplutko i trzym się - kiedyś musi jeszcze zaświecić słońce i wysuszyć tą zgniliznę.....musi i koniec.... mam jeszcze tyle roboty, że jak śniegu nie będzie to sezonu nie zakończę
lorka 13:22, 24 paź 2016

iwka napisał(a)
herbatka tymiankowa na grzyba właśnie.

Słoneczko będzie zimą, tak pięknie będzie świecić, że trzeba okulary przeciwsłoneczne zakładać u mnie dzisiaj nie pada, ale my te same rejony prawie to może i coś nadciągnie

oo ide szukać przepisu, moze pomiedzy jednym deszczem a drugim coś psiukne.. obraz nędzy i rozpaczy..az zal dupe mi sciska jak patrze na jesienne SUCHE ogrody dziewczyn hehe
iwka 13:23, 24 paź 2016

anna_t napisał(a)

Renia ja zrobiłam z ćwiartki i jeszcze mam na poczatek wystarczy w zupelności a na nowy sezon z połówki myślę
ostatnio też robiłam z ćwiartki ale mi to idzie na jedno pryskanie.
W sezonie to nam parę połówek pójdzie
iwka 13:25, 24 paź 2016

AnnaCh napisał(a)
No pewnie tak Widziałam Renię w akcji w sobotę, pan normalnie tak wodził za nią wzrokiem, że myślałam, że zaraz sie potknie o coś, albo głowa o jakieś drzewko zawadzi
hihi
amelia_b 13:28, 24 paź 2016

ćwiartki, połówki dobrze że już po południuIwonka czytam że sobie coś naciągnęłaś, zdrówka życzę
iwka 13:31, 24 paź 2016

Sylvana napisał(a)

Pogoda nie nastraja optymistycznie, ale na O. zawsze można baterie podładować. Owiń się cieplutko i trzym się - kiedyś musi jeszcze zaświecić słońce i wysuszyć tą zgniliznę.....musi i koniec.... mam jeszcze tyle roboty, że jak śniegu nie będzie to sezonu nie zakończę
ja to wracam z pracy i praktycznie nie wychodzę już do ogrodu, soboty zostają.
Odbieram jeszcze kilka razy w tygodniu córeczkę brata z przedszkola, więc nawet gdyby mi się chciało to nie bardzo jak mam wyjść, do 18 jestem uziemiona ale szkoda mi brzdąca, żeby sama zostawała w przedszkolu więc siedzimy sobie w domku oboje pracują do późna więc pomagam jak mogę
iwka 13:33, 24 paź 2016

amelia_b napisał(a)
ćwiartki, połówki dobrze że już po południuIwonka czytam że sobie coś naciągnęłaś, zdrówka życzę
taaaa ja to cała naciągnięta jestem jak gumka w gaciach dzięki Amelciu

a tak w ogóle to znacie terapię Bowtech, słyszał ktoś coś o tym? pomaga ?
anna_t 13:33, 24 paź 2016

iwka napisał(a)
ostatnio też robiłam z ćwiartki ale mi to idzie na jedno pryskanie.
W sezonie to nam parę połówek pójdzie

jedno pryskanie?? to ile rozcieńczas 300 czy 150ml? ja dawałam 300ml i na długo starczyło..
Sylvana 13:34, 24 paź 2016

Kurde....i znów żałuję, że jestem jedynaczką.....mogłabym mieć taką siostrę

Bowtech...nie znam, ale to "bow" jakoś mi się z torturami kojarzy.
iwka 13:34, 24 paź 2016

lorka napisał(a)

oo ide szukać przepisu, moze pomiedzy jednym deszczem a drugim coś psiukne.. obraz nędzy i rozpaczy..az zal dupe mi sciska jak patrze na jesienne SUCHE ogrody dziewczyn hehe
swoją drogą to ta herbatka tak pięknie pachnie, że czasami nachodzi chętka łyknąć trochę