Tu u mnie choroby grzybowe bukszpanów już bardzo się rozpanoszyły. Zastępnikiem buksów stał się ilex crenata Dark Green. Naprawdę do złudzenia podobny i zdrowy.
jeszcze nad dyniami nie pracuje, na razie kupiłam 5 malutkich dyń ozdobnych i biały spray w połyskuwczoraj byłam u dentysty znów i czasu mi zbrakło, dziś z małą do lekarza po pracy to tez pewnie nie dam rady się zebrać, oj jakoś mi ten czas ostatnio przez palce przecieka chciałam trochę naszej Asi Nawigatorce prania do prasowania podrzucić ale nie chce, więc musi leżeć i czekać na swoją kolejz niedzieli na poniedziałek prawie nie spałam w nocy nawet ściany na górze szorowałam, młody mi wymiotował, wiec codziennie coś się dzieje. więcej czasu i chęci latem miałam mimo ze więcej roboty było, ale jakoś spokojniej te dni mijały. a u ciebie jak tam? kopiesz? odpoczywasz? tulipany nie wsadzone pewnie?
no to jazdę masz dobrą ja nic nie robię, po pierwsze nie mam weny a po drugie nie dam rady. Przyjeżdżam z pracy to kolorowanki malujemy, albo jakieś pierdółki dzisiaj mam wolne to się tak rozpadało, masakra.