Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Od nowa ... na przekór wszystkim

Od nowa ... na przekór wszystkim

ren133 14:16, 24 paź 2016

iwka napisał(a)

aj, bo to nie bowtech tylko Technika Bowena pokręciłam, dostałam ulotkę od znajomej i tak zachwalała. No ale w nazwie też ma te tortury pójdę chyba na próbę

muszę sobie wygooglować
Anda 15:43, 24 paź 2016

Tu u mnie choroby grzybowe bukszpanów już bardzo się rozpanoszyły. Zastępnikiem buksów stał się ilex crenata Dark Green. Naprawdę do złudzenia podobny i zdrowy.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
amelia_b 17:31, 24 paź 2016

Sylvana napisał(a)
Kurde....i znów żałuję, że jestem jedynaczką.....mogłabym mieć taką siostrę

Bowtech...nie znam, ale to "bow" jakoś mi się z torturami kojarzy.
Sylwia nie łam się ją też jedynaczka
lorka 18:02, 24 paź 2016

Anda napisał(a)
Tu u mnie choroby grzybowe bukszpanów już bardzo się rozpanoszyły. Zastępnikiem buksów stał się ilex crenata Dark Green. Naprawdę do złudzenia podobny i zdrowy.

wygooglałam, wyglada jak bukszpan...
amelia_b 09:54, 25 paź 2016

cześć Żabciu
anbu 10:46, 25 paź 2016

Żabka czymś pryska
Chyba HT, ale nie jestem pewna idę doczytać
iwka 12:09, 25 paź 2016

ren133 napisał(a)
muszę sobie wygooglować
zapisałam się, ale najwcześniejszy termin u mnie w połowie listopada, kurcze trochę długo

Anda napisał(a)
rozglądałam się trochę za nim ale w Polsce chyba mało popularny, muszę jeszcze poszukać trochę info
o nim Bardzo ładny, świetny zamiennik bukszpanów

lorka napisał(a)
wygooglałam, wyglada jak bukszpan...
no właśnie i jeszcze jak mało kłopotliwy to super

amelia_b napisał(a)
cześć Żabciu
Cześć co Ty tam kombinujesz, nad dyniami pracujesz ?

anbu napisał(a)
Żabka czymś pryska
Chyba HT, ale nie jestem pewna idę doczytać
w niedzielę psiuknęłam HT a dzisiaj to mi znowu z nieba pryska

amelia_b 13:13, 25 paź 2016

jeszcze nad dyniami nie pracuje, na razie kupiłam 5 malutkich dyń ozdobnych i biały spray w połyskuwczoraj byłam u dentysty znów i czasu mi zbrakło, dziś z małą do lekarza po pracy to tez pewnie nie dam rady się zebrać, oj jakoś mi ten czas ostatnio przez palce przecieka chciałam trochę naszej Asi Nawigatorce prania do prasowania podrzucić ale nie chce, więc musi leżeć i czekać na swoją kolejz niedzieli na poniedziałek prawie nie spałam w nocy nawet ściany na górze szorowałam, młody mi wymiotował, wiec codziennie coś się dzieje. więcej czasu i chęci latem miałam mimo ze więcej roboty było, ale jakoś spokojniej te dni mijały. a u ciebie jak tam? kopiesz? odpoczywasz? tulipany nie wsadzone pewnie?
iwka 13:51, 25 paź 2016

no to jazdę masz dobrą ja nic nie robię, po pierwsze nie mam weny a po drugie nie dam rady. Przyjeżdżam z pracy to kolorowanki malujemy, albo jakieś pierdółki dzisiaj mam wolne to się tak rozpadało, masakra.
Makusia 08:37, 26 paź 2016

Ćwiartki, połówki...dobrze idzie
"Dzień dobry-dwie bułeczki, 15 dkg szynki i połówkę czystej poproszę....a niech Pani może jeszcze ćwiartkę dorzuci...tych bukszpanów tyle...."