Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Od nowa ... na przekór wszystkim

Od nowa ... na przekór wszystkim

Makusia 12:44, 04 lis 2016

iwka napisał(a)

rozchodniki lubię, trawy kocham a na harmonii to kiedyś nawet umiałam grać

Marta jest postęp Mam klosze w czterech rozmiarach, nawet wyciągnięte i stoją w kolejce do umycia Coraz bliżej finiszu jestem

To mniej więcej na kształt meblowania mojego gabinetu, który nigdy gabinetem nie będzie, bo już dawno doszłam do przekonania, że nie chcę przynosić pracy do domu
Ale mebluję go czwarty rok Biurko nadal bez krzesła- choć nie! Progres jest- krzesło kupiłam, ale stoi koło biurka w kartonie

Spokojnie Iwi- co nagle, to po diable- tego się trzymam
amelia_b 12:44, 04 lis 2016

iwka napisał(a)
hehe jak jedne by miały kropki to byśmy je odróżniały
he he no
Kawa 12:47, 04 lis 2016

Iwonka no u Reni widziałam cudny ma ogród zresztą ehhhh

nareszcie ise odezwałaś bo się już martwić zaczynałam
iwka 12:53, 04 lis 2016

Makusia napisał(a)

To mniej więcej na kształt meblowania mojego gabinetu, który nigdy gabinetem nie będzie, bo już dawno doszłam do przekonania, że nie chcę przynosić pracy do domu
Ale mebluję go czwarty rok Biurko nadal bez krzesła- choć nie! Progres jest- krzesło kupiłam, ale stoi koło biurka w kartonie

Spokojnie Iwi- co nagle, to po diable- tego się trzymam
o tyle mam dobrą pracę, że 15 i zapominam o niej, przez kilkanaście lat tylko kilka razy coś tam zdarzyło mi się zabrać ale to na początku, jak nie byłam jeszcze taka zorganizowana
iwka 12:54, 04 lis 2016

amelia_b napisał(a)
he he no
iwka 13:03, 04 lis 2016

Kawa napisał(a)
Iwonka no u Reni widziałam cudny ma ogród zresztą ehhhh

nareszcie ise odezwałaś bo się już martwić zaczynałam

jakaś zajęta jestem ostatnio, tylko nie wiem czym prawdę mówiąc w ogrodzie nic nie robię, w sobotę może coś podziałam, muszę w końcu cebule wsadzić no i posprzątać liście bo nareszcie las sąsiada łysy U mnie basen jeszcze stoi !!! Trochę więcej czasu córce poświęcam, kurcze taki leniuch że nie wiem co to będzie jak nie siądziesz i nie przyciśniesz do lekcji to tylko po łebkach leci.

aaa no i zapomniałam napisać, głową już kręcę na różne strony tak mnie ta szyja napieprzała, że nie wytrzymałam do 15, bratowej udało się mnie wkręcić do takiego miłego Pana godzina męki, myślałam że mi głowę urwie, później jeszcze zaproponował suche igły czy jakoś tak to się zwie i powiem wam, że skutek natychmiastowy czuję się jak nowo narodzona
Mixtoorka 13:09, 04 lis 2016

Hej! Macham
Cieszę się twoim zdrowiem Leczenie brzmiało jak tortury ale najważniejsze, że terapia się powiodła i pacjent żyje zadowolony
amelia_b 13:10, 04 lis 2016

dobrze ze czuwasz
Kawa 13:11, 04 lis 2016

no i super Iwonka ciesze się że z szyją dobrze
mnie mój olbrzym naprostował
wczoraj jeszcze jeno miejsce mi mordował - płakałam z bólu
ale idzie ku lepszemu
Makusia 13:36, 04 lis 2016

A na 1100 też się gratulacje składa?
Jak się składa, to gratuluję! A jak się nie składa, to to gratuluję, gdyby mi przy 2000 stronce umknęło