Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Od nowa ... na przekór wszystkim

Od nowa ... na przekór wszystkim

Agatek 17:32, 06 lis 2016

iwka napisał(a)
oj powiem Ci, że tak mi się teraz chce, ale zimno się zrobiło. Wczoraj pół dnia sadziłam cebule, trochę posprzątałam i tak sobie myślę że jeszcze dwa-trzy dni by mi się przydały i sezon zamknięty

na pewno jakieś słoneczne dni się trafią
ja mam gorzej bo w sumie sezon działkowy mamy zamknięty a mam kilka cebulek i na 11 mamy jechać na działkę, z tego co widzę będzie dość chłodno nie wiem jak je uziemię a przydałoby się troszkę oaptulić to co zostało z truskawek
Monka 18:38, 06 lis 2016

Iwonko , ale imponująca kolekcja traw , zazdraszczam może kiedyś Cię dogonię
Margerytka40 20:13, 06 lis 2016

Iwonko , przywędrowałam do Ciebie z pytaniem .Masz tak dużo traw to pewnie będziesz wiedziała czy miskanty należy dzielić co jakiś czas czy zostawić je w spokoju i pozwolić na swobodny rozrost ? Jakie wyglądają ładniej ? Mam takiego bardzo starego miskanta niestety nn i może powinnam go już podzielić?
amelia_b 21:16, 06 lis 2016

A gdzie zdjęcia wianka gdzie? a nie padało u was dzisjaj? U nas siąpi cały czas. Moje złote dynie futerka dostały i już w koszu wylądowały miałam robić ptaszki na choinkę ale jakoś mi się nie chce, chyba poprzestane w tym roku na piernikach i czymś na stół na szybko nie posadziłam jeszcze tych tulipanów i narcyzów co tydzień temu kupiłam, w sobotę miałam okazje to się honorem uniosłam i do domu poszłam, oj głupia ja, głupia
Makusia 10:10, 07 lis 2016

Rany ale kolekcja trawiszczy! I w dodatku z podpowiedziami nazw! Dla mnie jak znalazł
Piękne są!
kasja83 10:15, 07 lis 2016

Iwonka ale masz świetną kolekcję traw!!Kiedyś Ty to wszystko wsadziła??Fajnie, że o tej porze fotki-widać bardzo żywotność i urodę traw.
AniMa 10:22, 07 lis 2016

Super prezentacja trawek w odsłonie jesiennej, już proszę o wiosenną, aby wiedzieć, co na wiosnę szukać
Kawa 10:24, 07 lis 2016

piękne trawska masz
ta jedna molinia mi się spodobała
a wianek gdzie?
iwka 11:36, 07 lis 2016

Agatek napisał(a)

na pewno jakieś słoneczne dni się trafią
ja mam gorzej bo w sumie sezon działkowy mamy zamknięty a mam kilka cebulek i na 11 mamy jechać na działkę, z tego co widzę będzie dość chłodno nie wiem jak je uziemię a przydałoby się troszkę oaptulić to co zostało z truskawek
też mam na piątek plany, dwa dni wolne to pogody potrzebuję. W sobotę wsadziłam część cebul, jeszcze trochę zostało, damy radę
iwka 11:36, 07 lis 2016

Monka napisał(a)
Iwonko , ale imponująca kolekcja traw , zazdraszczam może kiedyś Cię dogonię
tylko teraz jeszcze je jakoś ładnie zagospodarować kurcze w zakupach to ja jestem dobra haha, gorzej w zaplanowaniu gdzie co ma rosnąć. Wsadzam w każdą wolną dziurę bez ładu i składu