hihi szalona ja wczoraj od 16.15 do 20 w kolejce do lekarza byłam, normalnie stracony czas, bombek parę można by zrobić a lekarz takie wyniki słabe, że leków pani chyba nie bierze!!! ble ble ble a na koniec wizyta w marcu 2018 czujesz czaczę
my 13 grudnia do ortopedy, też trochę posiedzimy i poczekamy, i nie wiem czy go umawiać na ferie na zabieg czy nie trochę się boje bo to w pełnej narkozie i potem nie mógł by chodzić a kto go dźwignie jak on tylko 6 kg mniej odemnie waży, i taki to mam dylemat
Uuu to współczuję. Moją Otylię usypiali ogólnie dwa razy w ubiegłym roku do rezonansu. Porażka. Ani nie mogła pić ani jeść. Podają głupiego jasia i dziecko zaczyna świrować. A potem jak uśpią to chodzisz i modlisz się by się wybudziło. Dwie godziny wyjęte z życia. Ryczałam jak bóbr a to tylko badanie. Fakt diagnoza rozwaliła mnie też.
A Wy macie zabieg tak? Kochana więc zróbcie to jak najszybciej bo im dłużej będziecie czekać tym bardziej będziesz świrować. Do lata może już będzie mógł chodzić. A i jeszcze nie może być przeziębiony. Ja przenosiłam z takiego powodu badanie.
Wiem że to co napisałam jest straszne ale to są fakty. Trzymam kciuki.