Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Od nowa ... na przekór wszystkim

Od nowa ... na przekór wszystkim

Kawa 13:14, 23 maj 2017

iwka napisał(a)
chciałabym wczoraj wzięłam się za okolice kompostownika czujesz to ? podzieliłam seslerie heufleriana, wsadziłam te biedne bitelsy, szkoda mi było wyrzucić, godzinę wybierałam z kory te cholerne kotki z olszyn sąsiada, masakra z tym.
podlałam pół ogrodu śmierdziuchem, opryskałam jeżówki bo chyba z szałwi przelazły te robaczki, cała w pianie była, obcięłam część tulipanów, przeniosłam doniczki w cień i wieczór mnie zastał aaa jeszcze zrobiłam sobie w blaszaku półkę na doniczki i inne moje pierdoły i to chyba wszystko

pfff
no to w sumie nic nie zrobiłaś

hihihihih

żart of course
iwka 13:23, 23 maj 2017

Kawa napisał(a)

pfff
no to w sumie nic nie zrobiłaś

hihihihih

żart of course
Kamila, no jak pod wieczór stanęłam i spojrzałam na te wykopaliska przy garażu to faktycznie nic prawie nie ubyło roboty, jakby większy bałagan się zrobił

a ta cholerna olcha to korzenie ma takie długie że przez całą szerokość garażu przerastają. Jak się wczoraj dorwałam do jednego to dobrze, że posadzki w blaszku nie mam, bo trzeba by było kuć
Kawa 13:35, 23 maj 2017

hihihi nou mnie korzenie brzozy sąsiada wlazły na rabatę wrrr

najgorsze jak się człowiek orobi a potem paatrzy i pomyśli "nic nie widac" hihihi
ren133 13:41, 23 maj 2017

Żabciu fajne te Twoje łany tulipanowe ... jeszcze raz sobie z przyjemnością obejrzałam

PS A jak tam tulipanowiec bo chyba gdzieś obiło mi się o uszy, że go zmroziło?
amelia_b 13:42, 23 maj 2017

No czyli się lenisz a ja wczoraj pełen relaks, posiedziałam, pomarudziłam że zmęczona jestem, popatrzyłam jak małżonek trawę kosi i bluzga że ostatni raz kosi trawę w tym slalomie cisowym, postałam pogadałam z sasiadką przez płot, przypuszczałam dzieciakom bańki mydlane i się nabijałam jak Nela biegała za nimi i chciała je gryść, a potem pojechaliśmy na poprawiny komunijne do szwagierki co by obiadu nie gotować
iwka 13:45, 23 maj 2017

Kawa napisał(a)
hihihi nou mnie korzenie brzozy sąsiada wlazły na rabatę wrrr

najgorsze jak się człowiek orobi a potem paatrzy i pomyśli "nic nie widac" hihihi
kurcze tak to jest ale jeszcze trochę i może ten kawałek ogarnę
iwka 13:46, 23 maj 2017

ren133 napisał(a)
Żabciu fajne te Twoje łany tulipanowe ... jeszcze raz sobie z przyjemnością obejrzałam

PS A jak tam tulipanowiec bo chyba gdzieś obiło mi się o uszy, że go zmroziło?
Dzięki Reniu u mnie grujecznika i miłorzeba zmroziło, biednie wyglądają, ale może jeszcze jakieś listki puszczą. Tulipanowca nie mam
ren133 13:49, 23 maj 2017

iwka napisał(a)
Dzięki Reniu u mnie grujecznika i miłorzeba zmroziło, biednie wyglądają, ale może jeszcze jakieś listki puszczą. Tulipanowca nie mam

A to pomyliłam z drugą Iwonką ... ups ... nie pierwszy raz zresztą
iwka 13:49, 23 maj 2017

amelia_b napisał(a)
No czyli się lenisz a ja wczoraj pełen relaks, posiedziałam, pomarudziłam że zmęczona jestem, popatrzyłam jak małżonek trawę kosi i bluzga że ostatni raz kosi trawę w tym slalomie cisowym, postałam pogadałam z sasiadką przez płot, przypuszczałam dzieciakom bańki mydlane i się nabijałam jak Nela biegała za nimi i chciała je gryść, a potem pojechaliśmy na poprawiny komunijne do szwagierki co by obiadu nie gotować
ale Ci dobrze ja takie leniuchowanie miałam w ubiegłym tygodniu, zero werwy do pracy, dwa dni to normalnie przyjeżdżałam i kładłam się spać dobrze że mi przeszło Oli nie ma to ja w tym tygodniu też nie gotuje obiadów, nie chce mi się normalnie
iwka 13:51, 23 maj 2017

ren133 napisał(a)

A to pomyliłam z drugą Iwonką ... ups ... nie pierwszy raz zresztą
hihi zdarza się, dużo Anulek, Iwonek, Asiulek na forum