tych co rosną w gruncie nie wykopuję, jesienią dosadzam tylko kilka paczek a mam też w doniczkach to teraz w cień poszły, żeby liście zaschły i później trochę osuszę i od nowa sadzenie
te różowe to chyba upstar, jak nie pomyliłam nic
Iwona Od nowa... :) Jak mam czas, to leżę i odpoczywam, jak nie mam, to tylko leżę.
chciałabym wczoraj wzięłam się za okolice kompostownika czujesz to ? podzieliłam seslerie heufleriana, wsadziłam te biedne bitelsy, szkoda mi było wyrzucić, godzinę wybierałam z kory te cholerne kotki z olszyn sąsiada, masakra z tym.
podlałam pół ogrodu śmierdziuchem, opryskałam jeżówki bo chyba z szałwi przelazły te robaczki, cała w pianie była, obcięłam część tulipanów, przeniosłam doniczki w cień i wieczór mnie zastał aaa jeszcze zrobiłam sobie w blaszaku półkę na doniczki i inne moje pierdoły i to chyba wszystko