ja się łatwo nie poddaję, walczę cały czas dolne gałązki zielone, ta góra mnie trochę martwi bo wydaje mi się że są suche.
Toszka, a mogę te pozostałe czymś zasilić, od jesieni 2015 jak je posadziłam tylko wodę dostają, może im jakiegoś nawozu potrzeba. Jeden jest tylko pięknie zielony a pozostałe takie przyżółknięte jakby, nawet te młode przyrosty są w takim kolorze.
Jeszcze co do tych małych to te brązowe suszki to od mrozu ?
no co Ty, poważnie mówię nawet bym czasami coś chciała doradzić ale nie umiem, zanim przetrawię jeden plan, już jest następny Podziwiam Was za takie plany, ja niestety nie umiem tak, w sumie to może i lepiej, chyba bym spać nie mogła od natłoku myśli
Booosze jakież Ty masz (miałaś?) cudowne łany tulipanowe. W strasznym niedoczasie jestem i tak z opóźnieniem zaglądam. Pamiętam, że w ubiegłym roku też się u Ciebie tulipanami zachwycałam. O cisach nie wiem, to nie piszę.