Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Od nowa ... na przekór wszystkim

Od nowa ... na przekór wszystkim

iwka 19:42, 11 lip 2017

AnnaCh napisał(a)
Iwonka jakie Ty masz wszystko piękne i tak od linijeczki Super
Cis żyje i da radę, pamiętasz, gdzieś Toszka pokazywała swojego całkiem prawie suchego, a później pięknie zielonego
Moje też żyją, dwa padły na pięćdziesiąt
pamiętam Toszki cisa mam nadzieję ze mój też da radę

Ty chyba jesienią sadzilas te cisy czy wiosną. Ja się i tak dziwię ze one dały radę jak leżały przez zimę u gościa.

Wy tu ze mnie się śmiejecie ze w linijkę sądzę ale ja naprawdę nie umiem inaczej, próbowałam wiele razy i nie idzie nawet jak młode sadzonki robię to tak sadzę Kamila prawdę napisała, zboczenie

Zobacz, tegoroczny rozmnazalnik

nawigatorka 19:47, 11 lip 2017

iwka napisał(a)
Asiu tu

Myślałam o czymś takim jak ma obrazku (graby czarne, zielone Bukszpany, i na około z przerwami wypełniacz np trawka) ale Twój plan lepszy Sorki nie widziałam go wcześniej

Edit fotki zapomniałam
nawigatorka 19:48, 11 lip 2017

iwka napisał(a)
pamiętam Toszki cisa mam nadzieję ze mój też da radę

Ty chyba jesienią sadzilas te cisy czy wiosną. Ja się i tak dziwię ze one dały radę jak leżały przez zimę u gościa.

Wy tu ze mnie się śmiejecie ze w linijkę sądzę ale ja naprawdę nie umiem inaczej, próbowałam wiele razy i nie idzie nawet jak młode sadzonki robię to tak sadzę Kamila prawdę napisała, zboczenie

Zobacz, tegoroczny rozmnazalnik

Wow szacun. One nawet równe rosną. Jakie to jezowki?
iwka 19:49, 11 lip 2017

Warmia napisał(a)
Iwuś, nie wiem jak Ty to robisz, ale pożądeczek prima sort. Jesteś terminatorka.
Marta , uwierz nie mam porządku. Już mnie to wk....a, jedno miejsce skończę , to za plecami już rośnie. Kupiłam trzy worki kory, haha i myślałam ze w bukszpan sypnę, okazało się ze potrzeba jeszcze z sześć
anna_t 20:34, 11 lip 2017

iwka napisał(a)

Ania nie było konieczności silnego dzielenia, młode rosną w oczach a te z podziału niestety stoją w miejscu. W piątek obcięłam te przy świerkach i dzisiaj już widać że idą do góry. Jak szlak ich nie trafi to myślę że we wrześniu można wysyłać. Miejsce będziesz mieć gotowe, czy wolisz wiosną ?

miejsce mam, przeorałam 3x9 rabate, wysialam gorczyce, do jesieni będzie juz poplon przekopany i tam narazie ulokuje moją szkółke kłosownicy i śmiałka
Makao_J 21:21, 11 lip 2017

No ale rozmnażalnik to masz wypasiony. Same smaczki
Kawa 08:56, 12 lip 2017

hihiihh
nawet rozmnażalnik taki hihihih
szalllona kobieta
śliczne sadzoneczki tfu tfu
iwka 10:30, 12 lip 2017

Makao_J napisał(a)
Ja jaj ślimaków też nie spotkałam ale dorodne ślimaki a jakże. Dziś posypałam już wiagrą bo mi jeżówki dwie wtrąbiły
też sypię granulkami. Ostatnio nawet solą próbowałam
iwka 10:32, 12 lip 2017

anna_t napisał(a)

miejsce mam, przeorałam 3x9 rabate, wysialam gorczyce, do jesieni będzie juz poplon przekopany i tam narazie ulokuje moją szkółke kłosownicy i śmiałka
ok. w takim razie na jesień sie umawiamy
Lulilaj 10:35, 12 lip 2017

Iwonka widzę, że jesteś dobra w rozmnażaniu

Ostatnio kupiłam 2 sadzonki turzycy "the beatles". Mogę ją w tej chwili podzielić i maluszki wsadzić do ziemi lub doniczek? Czy posadzić całość a dzielić na wiosnę?