Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Od nowa ... na przekór wszystkim

Od nowa ... na przekór wszystkim

iwka 18:33, 13 lis 2017

Mirka napisał(a)

O tak to prawda. Dziewczyna ma złote serce. ♥
Dziękuję Mireczko
eVka 18:36, 13 lis 2017

iwka napisał(a)
oj tak, prawie 250 sztuk w tym roku posadziłam, muszą rosnąć

250 szt cisów, dobrze zrozumiałam? Wooow
Ja posadziłam 50 szmaragdów i dumna jestem
ren133 18:50, 13 lis 2017

Uff nadrobiłam ... i co z robiłas z tą dziurą miedzy świerkami?
Wydaje mi się, że nad ścianką trzeba pomyśleć ... może najlepiej będzie określić usytuowanie jak już powstanie altana i taras?
Lulilaj 19:49, 13 lis 2017

Byłam, troszkę o dokarmianiu roślinek poczytałam
A brzozy posadzone? Były zdjęcia czy przegapiłam?
mrokasia 10:45, 14 lis 2017

Iwonka, znów chwilę nie zaglądałam na O. i mam takie tyły, że nie wiem jak nadrobię...
Ale czytałam u Magdy z wilkiem, że zastanawiasz się nad podłogą z płytek drewnopodobnych. To powiem Ci, ze ja też mam taką podłogę (udaje deski dębowe) na prawie całym parterze i jestem absolutnie zachwycona . Co prawda nie ma jak prawdziwe drewno, ale przy naszym trybie życia taka podłoga się super sprawdza i bardzo ładnie wygląda. Polecam .
Kasya 11:34, 14 lis 2017

iwka napisał(a)
przy okazji zrobiłam zdjęcia innym trawkom

carex montana i trzcinnik overdam

masz jakis pomysl dlaczego moj montana wyglada calkiem inaczej ?
o tak
iwka 12:49, 14 lis 2017

Kasya napisał(a)

masz jakis pomysl dlaczego moj montana wyglada calkiem inaczej ?
o tak
Kasiu, dzisiaj moja montana wygląda tak jak Twoja o tydzień opóźniona
polinka 12:56, 14 lis 2017

Niezła kolekcja traw
iwka 12:59, 14 lis 2017

mrokasia napisał(a)
Iwonka, znów chwilę nie zaglądałam na O. i mam takie tyły, że nie wiem jak nadrobię...
Ale czytałam u Magdy z wilkiem, że zastanawiasz się nad podłogą z płytek drewnopodobnych. To powiem Ci, ze ja też mam taką podłogę (udaje deski dębowe) na prawie całym parterze i jestem absolutnie zachwycona . Co prawda nie ma jak prawdziwe drewno, ale przy naszym trybie życia taka podłoga się super sprawdza i bardzo ładnie wygląda. Polecam .
cięzko mi idzie wdrożenie się w te wszystkie sprawy związane z wykończeniówką, miałam kilka lat przerwy, dom stoi i pasowałoby się w końcu kiedyś do niego przeprowadzić jakiś czas temu też marzyłam o drewnianej podłodze ale koszty i pielęgnacja przeważyły na płytki. Korytarz, kuchnia i salon praktycznie jedna powierzchnia więc nie będę wprowadzać różności, zrobię wszędzie jednakowe, zastanawiam się jeszcze nad wiatrołapem. Podobają mi się jeszcze w odcieniu szarości, tylko okna mam w zabójczym kolorze winchester i tak się waham żeby sraczki nie zrobić
Pamiętasz firmę swoich, zerknęłabym na nie
iwka 13:00, 14 lis 2017

Lulilaj napisał(a)
Byłam, troszkę o dokarmianiu roślinek poczytałam
A brzozy posadzone? Były zdjęcia czy przegapiłam?
brzozy posadzone zdjęcia nie było, nie mam jak zrobić