Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Od nowa ... na przekór wszystkim

Od nowa ... na przekór wszystkim

Anda 15:19, 06 gru 2017

Ależ krasnoludy ;D Czapy trochę za głęboko im siedzą
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Magleska 17:59, 06 gru 2017

Niesamowite te Twoje skrzaty jak to jest papierowa wiklina ? Nic nie wiem o takiej sama z papieru takie stworzyłaś .....zdolniacha
iwka 10:40, 07 gru 2017

Dziewczyny kochane, wpadam na króciutko, nawał pracy

Ania ja zawsze robię podstawę z piernika, jakiś większy od domku kwadrat lub owal i na to przyklejam, łatwiej się przenosi i można więcej dekoracji postawić na niej, jakiś płotek, choinka czy bałwanek, polukruję na koniec i jak snieg wygląda dzisiaj robię

Asia, Kamila dziękuję

Margerytka pewnie że możesz, będzie mi nawet miło tylko fotki mało pinteresowskie

Anda, czapy tak specjalnie naciągnęłam, bo skrzaty spłonęły by ze wstydu widząc bałagan wokół nich kiedy ja się ogarnę ze wszystkim? nie mam pojęcia

Magda, poszukaj w necie, jest tego mnóstwo, bardzo dużo kiczu ale można i coś fajnego zrobić
Nie wiem czy masz FB, tutaj coś tam pokazuję z moich wytworów chyba można i bez logowania zobaczyć

Pozdrawiam wszystkich

sylwia_slomc... 10:52, 07 gru 2017

Rewelacyjne skrzaty wyplotłaś
eVka 11:17, 07 gru 2017

iwka napisał(a)

Magda, poszukaj w necie, jest tego mnóstwo, bardzo dużo kiczu ale można i coś fajnego zrobić
Nie wiem czy masz FB, tutaj coś tam pokazuję z moich wytworów chyba można i bez logowania zobaczyć

Pozdrawiam wszystkich

Oglądam właśnie na FB, nie wiedziałam, że ty taka artystka rękodzielnicza jesteś! Piękne prace, podziwiam
Macham!
Kasya 11:44, 07 gru 2017

iwka napisał(a)
tak to tzw papierowa wiklina, różne rzeczy z tego wyplatam, koszyki, choinki, gwiazdki
te skrzaty dół też mają pleciony, czapa się zdejmuje i można coś tam schować

domki z piernika tylko i wyłącznie lukrem kleję, jak trzeba gdzieś podeprzeć to wykałaczkami się wspomagam, trzeba pamiętać żeby je później usunąć . Ozdabiam przed klejeniem kiedyś próbowałam coś tam z rozpuszczonymi landrynkami ale to nie dla mnie, chociaż fajnie wyglądają takie szkliste okienka

brawo
jestem pelna podziwu dla takich slicznych rekodzieł
AniMa 08:10, 08 gru 2017

Czekam na zdjęcie Twojego domku.
Wczoraj na kiermaszu nie załapałam się aby kupić gotowca, zarezerwowane już były, choć wcale nie tanie....
zoja 10:52, 08 gru 2017

niesamowite te krasnale!!
i jeszcze domek w planach - wow!
iwka 10:26, 11 gru 2017

Kasya napisał(a)

brawo
jestem pelna podziwu dla takich slicznych rekodzieł
dziękuję Kasiu
iwka 10:29, 11 gru 2017

zoja napisał(a)
niesamowite te krasnale!!
i jeszcze domek w planach - wow!
krasnale poszły w świat kolejne dwa się robią i finito. Muszę za sprzątanie się zabrać Domki też już dzisiaj zawiezione do szkoły, w końcu w domu luźniej się zrobiło