Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Od nowa ... na przekór wszystkim

Od nowa ... na przekór wszystkim

iwka 10:29, 23 cze 2015

u mnie to już wszyscy wiedzą, że nie ma nic lepszego na prezent jak coś ogrodowego, chociaż i perfumki cieszą

nie znam tej firmy od nożyc ale patrząc na cenę to chyba coś lepszego, i stwierdziłam, że nie ma sensu wydawać pieniędzy na tani sprzęt. Sekatorów to już nie zliczę ile miałam i leżą. W tym roku zafudnowałam sobie szpadel i grabie fiskarsa. W następnym planuję właśnie sekator i widły
Shemsi 10:43, 23 cze 2015

Winobluszcz jesienią faktycznie jest piękny, do tego rośnie jak szalony (co może być i wadą, bo próbuje mi wchodzić na trawnik), nawet jak się go bardzo ostro potraktuje (u nas w tym roku po malowaniu ogrodzenia i zerwaniu go w całości już zaczyna się ponownie panoszyć po ogrodzeniu ). Jedyne, co mnie denerwuje wiosną, to dość długo są suche badyle. U mnie ruszył w tym roku jakoś pod koniec maja, nie pamiętam już czy to reguła, ale w poprzednim roku też się zastanawiałam, czy nie usechł.

Prezent super. A firma faktycznie dobra. Przede wszystkim mają dobry serwis w PL, mój Tata ma od nich kosiarkę, jak miał jakiś problem bardzo kompetentny pan z serwisu już przez telefon udzielił dokładnych instrukcji co zrobić, a jeśli to by nie pomogło, to by naprawiali u siebie.
iwka 10:52, 23 cze 2015

O to fajnie wiedzieć, ja muszę jeszcze w przyszłym roku kosiarkę kupić, bo ta moja rozwora to już z 15 lat kosi, ciężka jak diabli.

a z winobluszczem to dziwne, u mnie na początku maja to juz cała ściana była zielona
Juzia 11:17, 23 cze 2015

Gdzie Ty mi uciekłaś ???
Szukałam i szukałam....a Ty avatar zmieniłaś i jak się przyjrzałam to padłam

Powiadomienie mi uciekło. Ale już mam!

Pozdrawiam!
Iwcia 11:27, 23 cze 2015

My ogrodomaniaczki to jednak mamy nagrzane w tych głowach hihi..zamiast perfum , podniecamy się sekatorami, nożycami, grabkami itp
hmmm czyżby jakiś nowy rodzaj perwersji
iwka 11:29, 23 cze 2015

Juzia napisał(a)
Gdzie Ty mi uciekłaś ???
Szukałam i szukałam....a Ty avatar zmieniłaś i jak się przyjrzałam to padłam

Powiadomienie mi uciekło. Ale już mam!

Pozdrawiam!

a ja już myślałam, że mnie zostawiłaś
iwka 11:30, 23 cze 2015

Iwcia napisał(a)
My ogrodomaniaczki to jednak mamy nagrzane w tych głowach hihi..zamiast perfum , podniecamy się sekatorami, nożycami, grabkami itp
hmmm czyżby jakiś nowy rodzaj perwersji

no ja to jestem zdania, że w życiu trzeba wszystkiego spróbować
Iwcia 11:34, 23 cze 2015

no nie mogę, ten awatarek mnie rozwala. Sorry za offtopic, już sobie idę.
iwka 11:36, 23 cze 2015

Iwcia napisał(a)
no nie mogę, ten awatarek mnie rozwala. Sorry za offtopic, już sobie idę.

ha ha miałam już wcześniej zmienić ale ja z tych co pomału się rozkręcają
Juzia 11:57, 23 cze 2015

Avatar i podpis.....ładnie zgrane