Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Od nowa ... na przekór wszystkim

Od nowa ... na przekór wszystkim

Mirka 14:09, 22 cze 2015

Pytam bo i ja robiłam ale tylko jedna mi się ukorzeniła w jakim miesiącu robiłaś sadzonki?
iwka 14:10, 22 cze 2015

Dokładnie nie pamiętam, chyba to był początek kwietnia
amelia_b 16:21, 22 cze 2015

Winobluszcz z tego co pamiętam to się przebarwia na jesieni na czerwono, chyba, ale to by był niegłupi pomysł posadzić zwykły bluszcz pospolity i trochę winobluszczu. Pierwszy by na zimę został, a drugi tworzył ładną plamę na tle zieleni, muszę nad tym pomyśleć

Kulki super, ja mojej nie obsadzałam na dole nowymi bukszpanami, zrobię to na jesieni albo w przyszłym roku, sama się zastanawiam czy mi się ten olbrzym przyjmie on od teściowej to różnie z tym może być

anbu 20:38, 22 cze 2015

iwka napisał(a)

no i pokażę Wam mój kolejny, tym razem urodzinowy prezent, dla mnie bardzo, bardzo trafiony rękawiczki kupiłam sobie sama

Może się będziecie śmiać (ale ja się nie znam no i zapytam). Iwonko napisz proszę, to narzędzie urodzinowe to do strzyżenia bukszpanów?

A po deszczu ta zieleń cudna jest
Awatarek miód malinka
iwka 09:16, 23 cze 2015

amelia_b napisał(a)
Winobluszcz z tego co pamiętam to się przebarwia na jesieni na czerwono, chyba, ale to by był niegłupi pomysł posadzić zwykły bluszcz pospolity i trochę winobluszczu. Pierwszy by na zimę został, a drugi tworzył ładną plamę na tle zieleni, muszę nad tym pomyśleć

Kulki super, ja mojej nie obsadzałam na dole nowymi bukszpanami, zrobię to na jesieni albo w przyszłym roku, sama się zastanawiam czy mi się ten olbrzym przyjmie on od teściowej to różnie z tym może być

Masz rację, winobluszcz fajnie przebarwia się jesienią

ha ha od teściowej mówisz, moje jałowce z 10 sztuk tylko 2 może 3 przeżyją
dobrze, że jak była to lało i nie widziała tych suchotników, dbałam o nie ale coś im nie pasowało, miały strasznie małą bryłę korzeniową i sadząc je tak coś czułam, że nici z nich będzie
iwka 09:20, 23 cze 2015

anbu napisał(a)

Może się będziecie śmiać (ale ja się nie znam no i zapytam). Iwonko napisz proszę, to narzędzie urodzinowe to do strzyżenia bukszpanów?

A po deszczu ta zieleń cudna jest
Awatarek miód malinka

no no, można też żywopłoty golić bo ma taką większą końcówkę wymienną,
od razu ciachnęłam kule bukszpanowe, fajna robota i o wiele szybciej idzie
Iwcia 09:34, 23 cze 2015

Swego czasu też dostałam taki prezent. Na własne życzenie Pożyteczna rzecz. Awatarek boski.
gabriela_kra... 10:01, 23 cze 2015

Boski prezent też muszę sobie zacząć zamawiać takie prezenty

Pozdrawiam
rzulieta 10:06, 23 cze 2015

Hehe jak zobaczyłam awatarek to padłam! Żaba wymiata!
lorka 10:13, 23 cze 2015

haha, ja taką mniejszą golareczką to szefowi brodę przycinam.. znaczy się mam wprawe i moge sie brac za buksiki??
Ja juz zapowiedzialam swojemu ,że na gwiazdkę ( niestety i imieniny i urodziny w tym roku juz zaliczone mam) życzę sobie jakiś super wypasiony sekator fiskarsa albo gardeny haha. My ogrodomaniaczki to jednak mamy nagrzane w tych głowach hihi..zamiast perfum , podniecamy się sekatorami, nożycami, grabkami itp