Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Od nowa ... na przekór wszystkim

Od nowa ... na przekór wszystkim

iwka 11:08, 31 mar 2016

kasja83 napisał(a)

Ja nie wiem Iwona czy misz-masze nie mają najwięcej uroku
może i mają, ale to też tak jest, że podoba nam się to co u innych jest. Ja miałam kiedyś okropny bałagan w ogrodzie, trafiłam na forum i zakochałam sie w prostych liniach. Porobiłam kanty, wyprostowałam rabaty i podoba mi się, ale w ubiegłym roku miałam już chwilę zwątpienia czy nie powrócić do łuków Tylko u mnie jest na razie mało miejsca, gdzie mogę sadzić, planuję niebawem ruszyć z ogrodem dalej, więc dopiero wtedy będę mogła jakoś sensownie te nasadzenia zmienić i może dojdę do upragnionego ładu na rabatach
iwka 11:10, 31 mar 2016

lojalna_ napisał(a)
Siedemsetka do drzwi puka i spełniania zachcianek ogrodowych życzy
bardzo dziękuję
chyba i ja przeniosę je do gruntu, najwyżej będę pogody pilnować i w razie co okrywać
amelia_b 11:20, 31 mar 2016

Iwonka gratulujea ja w tym roku skąpa jestem w zakupach, jak nie ja. Kupuje tylko to co będzie mi potrzebne i nic więcej. W tym roku jak sprzątałam rabatę po zimie, ta co mam przerabiać, trochę roślin wyrzuciłam bo nie miałam gdzie ich przesadzićteraz 50 razy się zastanawiam gdzie posadzić i czy im się podoba czy nie
Kawa 11:21, 31 mar 2016

iwka napisał(a)
może i mają, ale to też tak jest, że podoba nam się to co u innych jest. Ja miałam kiedyś okropny bałagan w ogrodzie, trafiłam na forum i zakochałam sie w prostych liniach. Porobiłam kanty, wyprostowałam rabaty i podoba mi się, ale w ubiegłym roku miałam już chwilę zwątpienia czy nie powrócić do łuków Tylko u mnie jest na razie mało miejsca, gdzie mogę sadzić, planuję niebawem ruszyć z ogrodem dalej, więc dopiero wtedy będę mogła jakoś sensownie te nasadzenia zmienić i może dojdę do upragnionego ładu na rabatach

a ja tez nie raz oglądam te proste linie i mnie się bardzo podobają ale u siebie ich nie widzę
mnie będą łuki wszędzie poza żywopłotem z ligustru - prostym i planowanym kiedyś grabowym
iwka 20:51, 31 mar 2016

Poszalałam dzisiaj trochę ogrodowo
posadzilam część irysow
Wyczyscilam pół zurawek, tzn. nic z nich po czyszczeniu nie zostalo moze odbija
Dokonczylam ciecie hortensji, i teraz mam stracha, że za krótko przycielam
powsadzalam patyki hortensji do ziemi .

Pracowałam raptem godzinę a czuje się jak po całym dniu ciężkiej roboty.

iwka 20:55, 31 mar 2016

Ostrozki

Piwonie

Zonkile

iwka 21:01, 31 mar 2016

Sesleria ma kotki

Tu cos wyroslo ale nie mam pojecia co podobne do czosnkow, ale jakie sadzilam nie pamiętam

I czosnki, tego jestem pewna

nawigatorka 21:12, 31 mar 2016

gratulacje na 700
amelia_b 21:19, 31 mar 2016

Fajnie że poszalałaś,ja nie dałam rady bo po 15 siąpił deszcz a niestety pomocnika muszę brać ze sobą,a nie chce żeby się pochorowała teraz to leje normalnie aż mi sygnał z anteny zanika,jutro też ma tak być
amelia_b 21:21, 31 mar 2016

A od kiedy masz seslerie? Nawet nie wiedziałam że masz