a co ty masz za imprezę, święta się skończyły
no byłam sama zaskoczona że takie urosły, w niedzielę ostatnio zaglądałam do nich i były o połowę mniejsze piwonia do przesadzenia, za głęboko wsadzone i słabo kwitną. W ubiegłym roku miały chyba ze trzy kwiatki a kilka pączków mrówki mi zjadły Ponoć w sierpniu najlepiej przesadzać
Iwka czy to Ty chciałaś irgę ??
ten deszcz jest potrzebny, u mnie jakoś sucho. Masz rację ociepli się i wszystko będzie rosło jak grzyby po deszczu Magda Ty masz pięknie z łukami, a ja często przeglądając Twój wątek zaglądam na pierwszą stronę gdzie pokazywałaś swoje rozlewisko już pewnie go nie masz?
nie, na razie nie zmieniam lubię moje kanty, jak się napatrzyłam na łuki to miałam chwile zwątpienia ale już mi przeszło moja sesleria to skalna
Tu cos wyroslo ale nie mam pojecia co podobne do czosnkow, ale jakie sadzilam nie pamiętam To mi przypomina czosnek purpurowy, tak samo u mnie wygląda. Kupiłam jesienią w Biedrze, może Ty też ? Buziaka zostawiam Ci :* acha, ta selseria cudowna jest !
Pewnie, że mam. W tym roku było największe w historii. Teraz trochę zmalało ale kaczki się w nim taplają codziennie.