Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Od nowa ... na przekór wszystkim

Od nowa ... na przekór wszystkim

iwka 10:44, 26 kwi 2016

zielinka napisał(a)
Nie będę oryginalna i też powiem, że donice są świetne. Koniecznie pokaż zdjęcia z pracy, kiedy będziesz robić coś jeszcze!
dziekuje za każdym razem przybieram się do zdjęc, ale jak już zacznę sie w tym grzebać zapominam i dopiero na końcu... kurcze zdjęcia miałam zrobić

a gdzie jest Twój wątek się pytam? , na kawę już raz się wpraszałam
margaretka3 11:10, 26 kwi 2016

Iwonka, przyszłam Cię skrzyczeć!!! Noooo!
Mysza 11:12, 26 kwi 2016

Piękne tulipankiI donice też
iwka 11:23, 26 kwi 2016

margaretka3 napisał(a)
Iwonka, przyszłam Cię skrzyczeć!!! Noooo!
nie krzycz dobra kobieto buźka
iwka 11:24, 26 kwi 2016

Mysza napisał(a)
Piękne tulipankiI donice też
tulipany i donice dziękują ja również
Kuba 13:39, 26 kwi 2016

Następna betonowa dama świetnie Ci wyszły donice
Przy okazji wygooglałam sobie Ciebie że masz/miałaś kosmatkę? Co o niej myślisz, jak wygląda po zimie ?
amelia_b 14:20, 26 kwi 2016

iwka napisał(a)
Ciężko było ale po odprawieniu modłów udało się wyjąć w całości mokre jeszcze są Z resztek betonu wyszła jeszcze mała kulka
no ty to jesteś jednak profesjonalistka ładniejsze niż moje muszę się przyznać
Olili 14:30, 26 kwi 2016

Jaaaaakie donice!!!!!

Ale jak Ty je robisz ? wlewasz do wielkiego wiadra beton i potem mniejsze wiadro w to wciskasz????? Czy jak??
szi 14:55, 26 kwi 2016

doniczki super, ale tak kulka jeszcze superowsza.
Jak już ogarnę się trochę to też takie sobie wyprodukuje, bo przecież na frontowej rabacie bedę leciała w kulki (po waszej namowie będą buksy i turzyce)
MAD 15:46, 26 kwi 2016

iwka napisał(a)

hehe betoniarni niestety nie mam, taczka, łopata i do przodu no i jeszcze bardzo przydatne urządzenie jakim jest wiertarka z takim mieszadłem, lżej się robiło, szybciej i lepiej miesza beton, ale właśnie wczoraj zaczęłam rozrabiać do największej donicy i klops, wiertarka odmówiła posłuszeństwa Mówiłam do męża, że coś się ciepła robi i dymek z niej się ulatnia, a on dobra kręć nic jej nie będzie. No i teraz ma, tzn. nie ma wiertarki
Ważne, że donica zalana

Formą na kule jest stary szklany klosz z lampy. Jak wyschnie to trzeba rozbić delikatnie i gotowe

O łał! Ale zabawy! Szkoda trochę wiertarki. W betoniarkę lepiej zainwestuj przy takiej produkcji.