Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Od nowa ... na przekór wszystkim

Od nowa ... na przekór wszystkim

Zana 12:00, 23 maj 2016

Iwka nadgoniłam u Ciebie pędzący wątek, u Ciebie też czosnki górą. Bo ja teraz to mam taką czosnkową fazę, że obfociłam prawie same czochy, napatrzeć się na nie nie mogłam. Co do robactwa nic nie podpowiem i składam ręce, żeby mi jakieś robale moich nielicznych róż nie zeżarły. Wczoraj je obejrzałam dokładnie i czyste były. Oby tak dalej!.
iwka 12:06, 23 maj 2016

Zana napisał(a)
Iwka nadgoniłam u Ciebie pędzący wątek, u Ciebie też czosnki górą. Bo ja teraz to mam taką czosnkową fazę, że obfociłam prawie same czochy, napatrzeć się na nie nie mogłam. Co do robactwa nic nie podpowiem i składam ręce, żeby mi jakieś robale moich nielicznych róż nie zeżarły. Wczoraj je obejrzałam dokładnie i czyste były. Oby tak dalej!.
moje czosnki tylko sadzone jesienią ładne, te kilkuletnie malutkie

u mnie z różami to tak jest, że nie pałam do nich jakąś wielką miłością, mam kilkanaście krzaków, każdy inny zakupionych dawno temu i jesienią posadziłam 15 gratisów, nawet nie wiem jakie one będą taka niespodzianka ładnie rosną i szkoda, żeby jakieś dziadostwo je podjadało
lorka 12:49, 23 maj 2016

ale cudne czochy..a domek fajny , serio.. w otoczeniu tak pieknego oogrodu będzie to wszystko bosko wyglądać , nawet z łukami
Kawa 13:29, 23 maj 2016

hej Iwonka
lubisz rozgniatać robale... bleee
u mnie na jednej róży się pojawiły mszyce ale te "normalne"
a łososiowa róża chyba się bała że ja wywalę i ma srylion pączków
Kasya 19:55, 23 maj 2016

i dzisiaj tez przesylka nie doszla
kasja83 20:57, 23 maj 2016

iwka napisał(a)

Piknie!Czosnki są cudne!Ech czemu nie mogę mieć ich już teraz?
amelia_b 22:40, 23 maj 2016

iwka napisał(a)
no fakt, ale ja teżjeszcze trochę odsiadki
Ja to przez ostatnie dni to nie wiem gdzie gorzej czy za kratami czy w domu wcale mi się to nie podoba. Ola wspomniała o kosmosy powiem Ci szczerze że ja też na nie czekam z utęsknieniem
tulucy 23:12, 23 maj 2016

Ciut podczytałam, kwiaty masz piękniste, wiersz bosssski normalnie, szkoda, że teraz dopiero go poznałam, bo już 1. zrobiłam zasieki przed siatką 2. wykarczowałam te krzaki, które wystawały poza ogrodzenie. Żeby choć porządnie obcięte były gałęzie, to nie, połamane, poszarpane, masakra...
Pozdrowienia zostawiam
iwka 09:53, 24 maj 2016

lorka napisał(a)
ale cudne czochy..a domek fajny , serio.. w otoczeniu tak pieknego oogrodu będzie to wszystko bosko wyglądać , nawet z łukami
mam nadzieję że kiedyś tak będzie dom jest kwadratem z wysuniętym garażem, w planach były duże półokrągłe schody, dlatego ten łuk jest. Teraz bym wolała proste schody
iwka 09:53, 24 maj 2016

Kawa napisał(a)
hej Iwonka
lubisz rozgniatać robale... bleee
u mnie na jednej róży się pojawiły mszyce ale te "normalne"
a łososiowa róża chyba się bała że ja wywalę i ma srylion pączków
no polubiłam, ale za każdym razem robię blee też czekam na te swoje róże, ciekawa jestem jak zakwitną