Popadało, kilka beczek opróżniłam wiaderkami nosząc wodę podlewałam to co pod sosnami rośnie Oglądam gaury w różnych ogrodach, szczególnie biała pięknie stoi na rabatach. U mnie wszystkie leżą. Najgorzej wygląda ta różowa
obejrzalam, teraz po trampkowemu mi sie nie podoba, najbardziej podobał mi sie kiedy byla woda i i azurowe altany. chociaz z kazdego etapu ogrodowego wybrałabym tylko pojedyncze elementy. calosc niekoniecznie w moim typie.
Gosiu przepiekne słońce, rabaty po deszczu super sie prezentuja. Co to za paproc?
Piękne nastrojowe zdjęcia, Gosia! To światło! Super
Fantastyczne światło na ostatnich zdjęciach. Taki spokój bije z Twojego ogrodu Paproć świetna. Nie wiem co napisać na temat trawnika przy białym domu
Może ta gaura w cieniu rośnie i bardzo wyrosła bo słońca szuka, może też i Ca gesta. Nie powinna się pokładać. U mnie jedna i druga rośnie w słońcu i dobrze rosną. Biała ma pędy ponad półtora metra. Deszczyk się przydał i to bardzo
Gosia cudowne szerokie kadry piękne masz te rabaty -zakochałam się w tej barbuli żółto-zielonej chcem taką