Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

sylwia_slomc... 21:45, 21 sie 2016

violka171 napisał(a)
Tak jak piszesz Sylwus ze kazdy ogrod winien miec swoj charakter a nie biec za moda,kazdy z nas jest inny i kazdy ogrod winien byc rownie niepowtarzalny i miec to cos co urzeknie

Ciesze się , że nie zostałam źle zrozumiana
Staram się na wątkach pisać szczerze i chwalić jak się zmienia i pięknieje, albo już jest cudnie, a jak mi coś nie leży to też daję kawę na ławę, ale tym razem nie mogłam.....wiem ile pracy i wysiłku to musiało kosztować i jak powiedzieć, że było pięknie, a teraz płakać się chce.....
chojna 00:31, 22 sie 2016

Sylwia sama tworzysz niepowtarzalny ogród , który ma klimat i charakter.
babka 01:04, 22 sie 2016

Sylwia widzę, że na wielu frontach działacie. Fajnie piwnicę wyrychtowaliście, całkiem do szyku
Z ptaszkiem historia taka jak z jeżami u mnie. Mama moja miała zwyczaj przynoszenia ich do ogrodu. Nieświadoma, że im w ten sposób krzywdę robi bo one typowymi terytorialistami są, samice mogą akurat karmić a młode jeszcze w gniazdach z matką mieszkać. No ale uczymy się na własnych błędach.
Gosiek33 08:15, 22 sie 2016

dżdżownice i krety to świadectwo żyznej gleby, tylko możesz się cieszyć

Anusia 09:24, 22 sie 2016

Pięknie działacie dalej. Jestem pod wielkim wrażeniem jak zawsze. Nie wiem kiedy się wysypiacie i skąd tyle sił.

Za uratowanie ptaszka synuś ode mnie ma mega plusa.
Pozdrawiam z Krzyżackiego grodu

sylwia_slomc... 09:54, 22 sie 2016

chojna napisał(a)
Sylwia sama tworzysz niepowtarzalny ogród , który ma klimat i charakter.

Wydaje mi się , że właśnie o to chodzi , żeby ogród był niepowtarzalny , miał swój charakter i budził zachwyt, a jednocześnie dawał wiele radości użytkownikom Mam nadzieję, że kiedyś mi się to choć po części uda osiągnąćwiem ile jeszcze pracy przed nami.....albo może nie wiem bo pewnie bym się przeraziła
sylwia_slomc... 09:57, 22 sie 2016

babka napisał(a)
Sylwia widzę, że na wielu frontach działacie. Fajnie piwnicę wyrychtowaliście, całkiem do szyku
Z ptaszkiem historia taka jak z jeżami u mnie. Mama moja miała zwyczaj przynoszenia ich do ogrodu. Nieświadoma, że im w ten sposób krzywdę robi bo one typowymi terytorialistami są, samice mogą akurat karmić a młode jeszcze w gniazdach z matką mieszkać. No ale uczymy się na własnych błędach.

Piwniczka jeszcze płytki na podłogę dostanie i farbę na ściany, a okienka może drewniane okiennice
Tak to czasem bywa, moja babia młodziutkiego jeżyka chciała w pola wynosić , ale się kategorycznie sprzeciwiłam , a Ona pokłuła
sylwia_slomc... 09:58, 22 sie 2016

Gosiek33 napisał(a)

Cieszę się cieszę ....miej z powodu kreta
sylwia_slomc... 10:00, 22 sie 2016

Anusia napisał(a)
Pięknie działacie dalej. Jestem pod wielkim wrażeniem jak zawsze. Nie wiem kiedy się wysypiacie i skąd tyle sił.

Za uratowanie ptaszka synuś ode mnie ma mega plusa.
Pozdrawiam z Krzyżackiego grodu

Ptaszkowi to nie wiadomo na ile się przysłużył
A ponieważ jeszcze nie koniec sezonu to i roboty jeszcze trochę przed nami Trzeba w końcu zimowe plany zrealizować nie
Mirka 10:06, 22 sie 2016

Gosiek33 napisał(a)

To jak to się ma do mojej 5klasy ziemi gdzie krety na potęgę ryją?