Pospacerowałam trochę po ogrodach, jakich nie znałam i choć w większości wyładniały i stały się ciekawe

trafił się jeden, który na starcie wątku był wspaniały naturalny górski z cudnymi skarpami i skałami, jedyny i niepowtarzalny, a któremu pobyt na O niestety wyszedł na gorsze bo z biegiem czasu upodobnił się do wielu innych , nabrał stylu mocno formalnego, który moim zdaniem do tamtej okolicy i widoków kompletnie nie pasuje , a nawet wściekle się żre

Byłby piękny w mieście do nowoczesnego budynku , ale nie w tej sytuacji w jakiej jest

Przykro mi się jakoś zrobiło, że nie bacząc na to co mamy z upartością maniakalną wręcz dążymy za modą......było wyjątkowo.......
Mam nadzieje, że to co napisałam nie urazi niczyich uczuć, nie zostawiłam tam wpisu, bo pewnie te zmiany dużo wysiłku kosztowały....na pewno pieniędzy, ale czasem nie o to biega....
Ale wyjątki potwierdzają regułę co obserwuję bo wiele osób umie wyciągnąć z forum i rad to co najlepsze i oby tak było zawsze cobym nie musiała więcej tego typu doświadczeń i rozczarowań przeżywać