Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

Katkak 23:04, 05 lis 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)

Dzięki Kasieńka
A czego Filipkowi brakuje???!!!
Nie wiem czy byś chciała mieć takiego pyskacza jak moi
Synusia masz bardzo wrażliwego i mądrego

Racja, ale leniuszek to On jezt
Sylvana 23:15, 05 lis 2016

Sylwuś piękny strumień stworzyliście...eM jutro chyba oczy wyjdą, że sami taki kawał roboty odwaliliście. i jak bardzo się zmieniło
A co będzie na dnie?
Kiedyś widziałam gdzieś w necie taki strumień z niebieskich szafirków, ale nawet nie chcę myśleć ile tysięcy cebulek trzebaby posadzić, a efekt chwilowy niestety.

Dziękuję z całego serducha za życzenia....nawet udało mi się opluć telefon jak przeczytałam (wszyscy mi się dziwnie przyglądali)....świetny wierszyk, zawarłaś chyba wszystko o czym pisałam i nie pisałam...super....dziękuję

A czy Ty przypadkiem nie miałaś też imienin?
Zanim odpowiesz to tak na wszelki wypadek życzę Ci dużo zdrowia i takiej siły jaką masz do tej pory...nie mówię o tej fizycznej, ale tej ważniejszej, którą masz w głowie i sercu...abyś mogła dalej tworzyć to piękne miejsce i by sprawiało Ci ono wiele, wiele radości i satysfakcji przez długie lata w gronie tak wspaniałej rodziny jaką masz

Chyba, że to nie ten dzień to i tak Ci życzę wszystkiego naj
sylwia_slomc... 23:37, 05 lis 2016

Sylvana napisał(a)
Sylwuś piękny strumień stworzyliście...eM jutro chyba oczy wyjdą, że sami taki kawał roboty odwaliliście. i jak bardzo się zmieniło
A co będzie na dnie?
Kiedyś widziałam gdzieś w necie taki strumień z niebieskich szafirków, ale nawet nie chcę myśleć ile tysięcy cebulek trzebaby posadzić, a efekt chwilowy niestety.

Dziękuję z całego serducha za życzenia....nawet udało mi się opluć telefon jak przeczytałam (wszyscy mi się dziwnie przyglądali)....świetny wierszyk, zawarłaś chyba wszystko o czym pisałam i nie pisałam...super....dziękuję

A czy Ty przypadkiem nie miałaś też imienin?
Zanim odpowiesz to tak na wszelki wypadek życzę Ci dużo zdrowia i takiej siły jaką masz do tej pory...nie mówię o tej fizycznej, ale tej ważniejszej, którą masz w głowie i sercu...abyś mogła dalej tworzyć to piękne miejsce i by sprawiało Ci ono wiele, wiele radości i satysfakcji przez długie lata w gronie tak wspaniałej rodziny jaką masz

Chyba, że to nie ten dzień to i tak Ci życzę wszystkiego naj

No jakby tu powiedzieć w końcu imienniczkami jesteśmy Bardzo dziękuję i za pochwały i za życzenia
cieszę się , że moje wypociny Ci się spodobały
starałam się o niczym nie zapomnieć
sylwia_slomc... 23:44, 05 lis 2016

Katkak napisał(a)

Racja, ale leniuszek to On jezt

Jak większość dzieciaków, moje chłopaki też....tylko, że ja ich gonię , żeby się do życia bralibo życie potem nie rozpieszcza jak mamusia
Milka 05:57, 06 lis 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)
Bardzo jestem zadowolona z efektu

Świetnie to wyszlo, pomocnikow masz fenomenalnych
Katkak 08:22, 06 lis 2016

Genialnie to wygląda. I Kleofasa fajnie widać. Cudne te niebieskie goździkowe poduchy. Sylwia wiem jakiego drzewa Ci trzeba kiedyś nad oczkiem - jarzębiny, ale tej w zwisającej odmianie. Tak sobie wymyśliłam . Fajnie by wyglądała taka przewieszająca się nad wodą .
sylwia_slomc... 09:57, 06 lis 2016

Milka napisał(a)

Świetnie to wyszlo, pomocnikow masz fenomenalnych

Dzięki Irenko
Bez pomocników nie dałabym rady
sylwia_slomc... 10:03, 06 lis 2016

Katkak napisał(a)
Genialnie to wygląda. I Kleofasa fajnie widać. Cudne te niebieskie goździkowe poduchy. Sylwia wiem jakiego drzewa Ci trzeba kiedyś nad oczkiem - jarzębiny, ale tej w zwisającej odmianie. Tak sobie wymyśliłam . Fajnie by wyglądała taka przewieszająca się nad wodą .

Do zastanowienia
Świetnie by wyglądała tylko tam zaraz wsadzony dereń Kausa i nie wiem jak szeroko urośnie, a zaraz za nim buczek od Ciebie trzy kolorowy, krzewuszka, sosna czarna, ma być żywopłot z tawuły grefshiem zobaczymy czy się zmieści
Gunnerka też coraz więcej miejsca zajmujeAle efekt byłby fajny Pomyślę
Katkak 10:19, 06 lis 2016

To jeśli nie nad oczkiem to nad suchym strumieniem. Też bomba by było .
sylwia_slomc... 10:21, 06 lis 2016

Katkak napisał(a)
To jeśli nie nad oczkiem to nad suchym strumieniem. Też bomba by było .

Myślę nad miejscemI próbuję wpasować w to co już rośnie