Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

Rumianka 19:01, 06 lis 2016

Do Twojego wątku jak się wejdzie, to przepadł...na dłużej...tyle się dzieje, że trzeba być na bieżąco, bo ciężko później nadrobić ...dziesiątki stron...Jesteście naprawdę niesamowici, tyle pracy przerobionej, a dalej planów, że ho, ho...Karoca będzie ciekawym elementem dekoracyjnym...co tam sfatygowana, weźmiecie się i zrobisz!!!
sylwia_slomc... 19:06, 06 lis 2016

violka171 napisał(a)

Sylwia no niesamowicie to wygląda ,gratki dla Ciebie i pomocników
bardzo mi się podoba

Bardzo dumna jestem teraz z naszego strumienia, bo powiem Ci ,że jak tak się w czasie to wykończenie odwlekało to już mi ochota na niego odchodziła
sylwia_slomc... 19:08, 06 lis 2016

Rumianka napisał(a)
Do Twojego wątku jak się wejdzie, to przepadł...na dłużej...tyle się dzieje, że trzeba być na bieżąco, bo ciężko później nadrobić ...dziesiątki stron...Jesteście naprawdę niesamowici, tyle pracy przerobionej, a dalej planów, że ho, ho...Karoca będzie ciekawym elementem dekoracyjnym...co tam sfatygowana, weźmiecie się i zrobisz!!!

Karoca......hmmm to tylko część wozu i to z jednym kołem bo drugie rozleciane , ale do mojego ogrodu bardzo mi pasujeCiesze się, że Zostałaś na dłużej
hanka_andrus 19:30, 06 lis 2016

Strumień już bije wszystko na głowę, nie mogę doczekać sie obsadzenia go na wiosnę.
Gratuluję inwencji!
sylwia_slomc... 19:49, 06 lis 2016

hanka_andrus napisał(a)
Strumień już bije wszystko na głowę, nie mogę doczekać sie obsadzenia go na wiosnę.
Gratuluję inwencji!
Bardzo się cieszę Haniu z tego strumienia
A właśnie dyskutujemy nad wykonaniem podłogi pod meble ogrodowe w bacówce...pomysły są różne.....musi być możliwość demontażu i musi być z drewnaja już to widzę w wyobraźni i teraz muszę wytłumaczyć eMusiowi, żeby nam się wizje za bardzo nie rozjechały
violka171 20:05, 06 lis 2016

Sylwia Twoja wyobraznia mnie zachwyca normalnie
abiko 20:06, 06 lis 2016

Jej, no Sylwia kawał roboty. Chłopaki młode, maja sile nie ma się co tu oszukiwać, ale to układanie kamieni, no masz krzepę jak te otoczaki tak trochę się postarzają będzie cudnie, już to widzę. A wóz, gdzie postawisz?
sylwia_slomc... 20:43, 06 lis 2016

violka171 napisał(a)
Sylwia Twoja wyobraznia mnie zachwyca normalnie

A dziękuję wyobraźni mi nie brakuje, a w dzieciństwie to mi życie utrudniała
sylwia_slomc... 20:46, 06 lis 2016

abiko napisał(a)
Jej, no Sylwia kawał roboty. Chłopaki młode, maja sile nie ma się co tu oszukiwać, ale to układanie kamieni, no masz krzepę jak te otoczaki tak trochę się postarzają będzie cudnie, już to widzę. A wóz, gdzie postawisz?

Chyba im spróbuję zaszczepić mech w przyszłym sezonie
A wóz( kawałek) stanie nad strumieniem u góry
Jedna co się nade mną pochyliła, a nie Wszyscy tylko chłopaki i chłopaki, a ja ....nie tylko z aparatem latam
Dzięki Aguś
abiko 20:50, 06 lis 2016

Nie no proszę cię.. Kamień podnieść, położyć, zle, podnieść, położyć, może być, itd. Kobieto chyba każdy mięsień czujesz, nie żebym w ciebie nie wierzyła) ja po posprzątaniu mojego mini plus zmianie kompostownika, sprzątaniu domu itd dziś wiem ze mam mięśnie na pośladkach fajnie będzie.. Mech ci przywieźć ?