Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

sylwia_slomc... 17:37, 19 sty 2017

patrycja napisał(a)
Witam nie dam rady przejrzeć całego wątku wolę obejrzeć wizytówkę hi hi fajnie masz pomysłowo pozdrawiam

Wizytówka to takie streszczenie obrazkowe tego co się działo u nas od początku no i daje możliwość zorientowania się czy nas ten właśnie ogród zaciekawia do tego stopnia by chcieć poznać ogrodnika i obserwować wątek
Każdy dla siebie wybiera ogrody , które mu swoim charakterem odpowiadają najbardziej Wszystkich wątków obserwować się nie da bo ich jest cała masa
Miło mi, że mój ogród Cię zainteresował
Anda 17:46, 19 sty 2017

Jakie fajne zakupy nasionkowe I nawet pierwiosnka już kupiłaś? Nasionka też już mam, ale na pierwiosnki poczekam jeszcze trochę My tu już wszyscy z utęsknieniem na wiosnę czekamy jak widać
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
sylwia_slomc... 17:59, 19 sty 2017

Przytuliłam takie cuda, a że w doniczce są ładne sadzonki do podzielenia to z każdego zrobię trzy lub cztery wiosną oczywiście

sylwia_slomc... 18:01, 19 sty 2017

wyglądem przypominają pelargonie
AsiaK_Z 18:02, 19 sty 2017

Sylaaaaaaa, ale wiosnę przytargałaś do domu
sylwia_slomc... 18:05, 19 sty 2017

Anda napisał(a)
Jakie fajne zakupy nasionkowe I nawet pierwiosnka już kupiłaś? Nasionka też już mam, ale na pierwiosnki poczekam jeszcze trochę My tu już wszyscy z utęsknieniem na wiosnę czekamy jak widać

Ewcia ja bym już bardzo jej chciała, ale trzeba jeszcze z półtora miecha wytrzymać
Jak śnieg stopnieje czeka mnie sprzątanie rabat i plewienie trocinówek
sylwia_slomc... 18:06, 19 sty 2017

AsiaK_Z napisał(a)
Sylaaaaaaa, ale wiosnę przytargałaś do domu

No nie Są dokładnie wielkości pelargonii Powiedz sama jak się mogłam oprzeć
AsiaK_Z 18:10, 19 sty 2017

sylwia_slomczewska napisał(a)

No nie Są dokładnie wielkości pelargonii Powiedz sama jak się mogłam oprzeć

Przecież one nie mogły zostać w sklepie śliczności
kasiek 18:12, 19 sty 2017

Oczywiście że do mieszkania pymula - ja dom kocham tak jak i ogród i w jedym i w drugim świetnie się bawię A prymulki prześliczne!
Anda 18:15, 19 sty 2017

Śliczności te prymułki. Teraz tych odmian od groma i trochę a co jedna to ładniejsza
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies