Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

sylwia_slomc... 10:38, 26 sie 2015

sylwia_slomc... 14:30, 26 sie 2015

Właśnie mi się jutrzejszy dzień kompletnie zamotał
W planach miałam wizyt u chirurga z młodszym do zdjęcia szwów - odwołać nie mogę z wiadomych względów
doszło wywiezienie szamba bo po tych remontach pełniutkie i pan może tylko rano - czyli już mi się nakłada
a jeszcze miałam niedawno (czytać) dziś telefon, że w ogrodzie muszę być rano bo przyjedzie fotograf i będzie focił ogród do telebimu na święto warzyw

Normalnie muszę sobie wyhodować klona, a najlepiej dwa, no może jeszcze bilokacja w grę wchodzi
07_Rene 15:52, 26 sie 2015

Odmachuje i pocieszam
Nieraz to faktycznie przydałoby się rozdwoić....
sylwia_slomc... 16:11, 26 sie 2015

Renia jeszcze trochę i naukowcy wymyślą jak to zrobić istnieje cień szansy, że dożyjemy, choć nie wiem czy się cieszyć bo mnie to przeraża- do czego to wszystko doprowadzi?
deszczowymaj 17:36, 26 sie 2015

sylwia_slomczewska napisał(a)
Właśnie mi się jutrzejszy dzień kompletnie zamotał
W planach miałam wizyt u chirurga z młodszym do zdjęcia szwów - odwołać nie mogę z wiadomych względów
doszło wywiezienie szamba bo po tych remontach pełniutkie i pan może tylko rano - czyli już mi się nakłada
a jeszcze miałam niedawno (czytać) dziś telefon, że w ogrodzie muszę być rano bo przyjedzie fotograf i będzie focił ogród do telebimu na święto warzyw

Normalnie muszę sobie wyhodować klona, a najlepiej dwa, no może jeszcze bilokacja w grę wchodzi

Sylwia dasz radę,kto lepiej jak nie My kobiety potrafi robić parę rzeczy naraz
MirellaB 19:17, 26 sie 2015

Sylwia przykro mi z powodu koteczki. ja w styczniu pożegnałam moja suczkę Bige to wyobrażam sobie jak Ci smutno

Rozplenica rubrum to nie wiem czy nie przezimuje. Przecież to nie jest jednoroczna roślina, spróbuj ją na zimę okryć. Zależy jaka zima będzie. Jak taka jak była w tym roku to wszystko przetrwa
kasiek 19:35, 26 sie 2015

No faktycznie to morskie do złudzenia przypomina zywe - fajny efekt
A napewno o niebo tańsze
Przykto kotka, zwierzaki są biedne przy tych samochodach, ściekam mocno ...
20:29, 26 sie 2015
rubrum jest jednoroczna ...już chyba Irenka próbowała przechować i też padła.

należy kupić początkiem sezonu i cieszyć się do mrozów.

ale życze ci żeby ci się udało może wstawić do nieogrzewanego i zasuszyć ...podlewanie zacząć w lutym ..np....tak głosno myślę
sylwia_slomc... 21:51, 26 sie 2015

deszczowymaj napisał(a)

Sylwia dasz radę,kto lepiej jak nie My kobiety potrafi robić parę rzeczy naraz

Prawda?, szkoda tylko, że tym razem trzeba by być w kilku miejscach na raz
sylwia_slomc... 21:54, 26 sie 2015

MirellaB napisał(a)
Sylwia przykro mi z powodu koteczki. ja w styczniu pożegnałam moja suczkę Bige to wyobrażam sobie jak Ci smutno

Rozplenica rubrum to nie wiem czy nie przezimuje. Przecież to nie jest jednoroczna roślina, spróbuj ją na zimę okryć. Zależy jaka zima będzie. Jak taka jak była w tym roku to wszystko przetrwa

No to mnie Mirellko rozumiesz,
zima taka była, że cantadeskia przezimowała w gruncie nie okryta niczym tyle tylko, że nie kwitła, ale liście ładne ma