Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

sylwia_slomc... 20:29, 21 lut 2017

pawel_snopek napisał(a)
jak patrzę na fotki to mi ślinianki szaleją

To musisz je szybko zaspokoić
sylwia_slomc... 20:30, 21 lut 2017

Monia81 napisał(a)
Ależ smakołyki

Raz w roku można zaszaleć
pawel_snopek 20:30, 21 lut 2017

Człowiek by sobie podjadł takich pyszności niestety w tych pysznościach jest gluten Właśnie zjadłem mandarynkę
sylwia_slomc... 20:31, 21 lut 2017

roma2 napisał(a)
A ja siedzę o marchewce...bu

A czemu.....?
sylwia_slomc... 20:34, 21 lut 2017

pawel_snopek napisał(a)
Człowiek by sobie podjadł takich pyszności niestety w tych pysznościach jest gluten Właśnie zjadłem mandarynkę

O kolego z tego półmiska łap śmiało bo bezglutenowe, a mało tego bez polskich zbóż w ogóle bo moje chłopaki Obaj na bezglutenowej diecie od małego
pawel_snopek 20:37, 21 lut 2017

Normalnie mnie zaskoczyłaś i to mocno tymi bezglutenowymi pysznościami Dieta bezglutenowa jest troszkę dziwna:/ a Skąd masz mąkę??
roma2 20:38, 21 lut 2017

Bo się w nic nie mieszczę . Tzn mieszczę, ale z trudem. Zaglądam Sylwuś prawie codzień do Ciebie. W ogrodzie coraz piękniej, a meble super!. Moi rodzice takie mieli daaawno temu, ale ja jako 19-letnie dziewczę wyjeżdżające z domu, miałam w głębokim poważaniu takie "starocie". Jak ja teraz żałuję wielu takich "smaczków" zostawionych. O zastawie w malusieńkie kwiatuszki nawet nie chcę myśleć, bo mnie szlag jasny na własną ówczesną głupotę trafia! Buziaczki.
Edit: biorę jednego
sylwia_slomc... 20:41, 21 lut 2017

pawel_snopek napisał(a)
Normalnie mnie zaskoczyłaś i to mocno tymi bezglutenowymi pysznościami Dieta bezglutenowa jest troszkę dziwna:/ a Skąd masz mąkę??

Kupuję w Świecie Diet , albo w Naturalnej Żywności mieszanki ryżowo-kukurydziane , albo ryżowo tapiokowe....moi nie mogą jeszcze soi w żadnej postaci, ani orzechów i czekoladyKażdy skład dokładnie przestudiowany
sylwia_slomc... 20:43, 21 lut 2017

roma2 napisał(a)
Bo się w nic nie mieszczę . Tzn mieszczę, ale z trudem. Zaglądam Sylwuś prawie codzień do Ciebie. W ogrodzie coraz piękniej, a meble super!. Moi rodzice takie mieli daaawno temu, ale ja jako 19-letnie dziewczę wyjeżdżające z domu, miałam w głębokim poważaniu takie "starocie". Jak ja teraz żałuję wielu takich "smaczków" zostawionych. O zastawie w malusieńkie kwiatuszki nawet nie chcę myśleć, bo mnie szlag jasny na własną ówczesną głupotę trafia! Buziaczki.
Edit: biorę jednego

Bierz ile chcesz w poście będziemy się odchudzać ...w tedy jakoś łatwiej sobie odmówićDo staroci Romeczko trzeba dojrzeć , żeby docenić , też kiedyś miałam w poważaniu, a teraz doceniam ich duszę
roma2 20:45, 21 lut 2017

Moja starsza uczulona na kakao. Między innymi oczywiście, bo uczulona na mnóstwo rzeczy. Ja czasem kakao zastępuję karobem. Nie jest to smak jak czekolada, ale trochę jest .