Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

sylwia_slomc... 17:02, 17 maj 2017

mam tego kilka i na obu tulipanowcach

to małe drzewka powyżej kolana mi sięgają.
Nowalijka 17:34, 17 maj 2017

sylwia_slomczewska napisał(a)

Elu ja nie Gosia
Ale to smagliczka skalna. W google dużo fotek ma, ja jej zdjęcia z bliska już robiłam, ale nie ładne mi wychodzą bo prawie zawsze tam wieje i są nie ostre

Ale wpadka. Sylwia wie że Ty nie Gosia. Wcześniej oglądałam coś u Gosi. Stąd ta niewybaczalna pomyłka. PRZEPRASZAM. Poprawię się. Poszukam smagliczki u Ciebie i porownam. Już nie zawracam głowy.
Monia81 21:31, 17 maj 2017

Sylwuś koktajl roślinny piękny przez tą nie pogodę wydłużyło się kwitnienie co niektórym kwiatom
Katkak 21:56, 17 maj 2017

Sylwuś jestem codziennie i na bieżąco, choć ostatnio dość często cichaczem, ale wiesz jak jest - czas się jakby skurczył w tym tygodniu .
sylwia_slomc... 21:59, 17 maj 2017

Nowalijka napisał(a)

Ale wpadka. Sylwia wie że Ty nie Gosia. Wcześniej oglądałam coś u Gosi. Stąd ta niewybaczalna pomyłka. PRZEPRASZAM. Poprawię się. Poszukam smagliczki u Ciebie i porownam. Już nie zawracam głowy.

Nie zawracasz wcaleI nie gniewam się przecież każdemu się zdarzy
sylwia_slomc... 22:00, 17 maj 2017

Monia81 napisał(a)
Sylwuś koktajl roślinny piękny przez tą nie pogodę wydłużyło się kwitnienie co niektórym kwiatom

dlatego ten koktajl wyszedł w zeszłym sezonie ładnie po sobie kolorki były, a teraz mam róż z żółtym
sylwia_slomc... 22:02, 17 maj 2017

Katkak napisał(a)
Sylwuś jestem codziennie i na bieżąco, choć ostatnio dość często cichaczem, ale wiesz jak jest - czas się jakby skurczył w tym tygodniu .

Wiem Kochana Teraz Fifi najważniejszy
A wyzdrowiał chociaż? Miałam zadzwonic , ale nie chciałam zawracać głowy bo pewnie na biegu jesteś ciągłym Ja już mam to za sobą. Jeszcze za rok bierzmowanie , a potem za dwa kolejna osiemnastka i zostaną mi tylko wesela
Katkak 22:37, 17 maj 2017

Wiem Kochana Teraz Fifi najważniejszy
A wyzdrowiał chociaż? Miałam zadzwonic , ale nie chciałam zawracać głowy bo pewnie na biegu jesteś ciągłym Ja już mam to za sobą. Jeszcze za rok bierzmowanie , a potem za dwa kolejna osiemnastka i zostaną mi tylko wesela

Sylwuś już jest ok, teraz jeszcze sam probiotyk Mu daję, żeby po tym antyniotyku jakoś organizm się pozbierał. Byle do niedzieli, potem zwolnię obroty . Buziole
Nowalijka 22:43, 17 maj 2017

Nie zawracasz wcaleI nie gniewam się przecież każdemu się zdarzy

Sylwia, jednak pozawracam Ci głowę. Ponieważ zagląda do Ciebie mnóstwo osób to wierzę, że jeśli nie Ty to inni pomogą mi w rozwiązaniu "zagadki". Oglądałam Maję w ogrodzie (odcinek Kwiatowy kogel-mogel), tam właścicielka ma pięknego szczawika czterolistnego. Czy wiecie może czy wytrzyma on w gruncie podczas mrozów? W odcinku nie wyglądało na to, żeby był wykopywany co roku. Podpowiedzcie proszę. Jestem skłonna go zakupić, ale... jeśli trzeba go wykopywać, to nie jest to roślina do mojego ogrodu
sylwia_slomc... 23:04, 17 maj 2017

Katkak napisał(a)

Sylwuś już jest ok, teraz jeszcze sam probiotyk Mu daję, żeby po tym antyniotyku jakoś organizm się pozbierał. Byle do niedzieli, potem zwolnię obroty . Buziole

Całe szczęście bo się martwiłam czy Mu przejdzie do niedzieliPotem koniecznie trzeba się zregenerować...i po chorobie i po takich obrotach. Odpoczynek potrzebny