Ale wpadka. Sylwia wie że Ty nie Gosia. Wcześniej oglądałam coś u Gosi. Stąd ta niewybaczalna pomyłka. PRZEPRASZAM. Poprawię się. Poszukam smagliczki u Ciebie i porownam. Już nie zawracam głowy.
Wiem Kochana Teraz Fifi najważniejszy
A wyzdrowiał chociaż? Miałam zadzwonic , ale nie chciałam zawracać głowy bo pewnie na biegu jesteś ciągłym Ja już mam to za sobą. Jeszcze za rok bierzmowanie , a potem za dwa kolejna osiemnastka i zostaną mi tylko wesela
Sylwuś już jest ok, teraz jeszcze sam probiotyk Mu daję, żeby po tym antyniotyku jakoś organizm się pozbierał. Byle do niedzieli, potem zwolnię obroty . Buziole
Sylwia, jednak pozawracam Ci głowę. Ponieważ zagląda do Ciebie mnóstwo osób to wierzę, że jeśli nie Ty to inni pomogą mi w rozwiązaniu "zagadki". Oglądałam Maję w ogrodzie (odcinek Kwiatowy kogel-mogel), tam właścicielka ma pięknego szczawika czterolistnego. Czy wiecie może czy wytrzyma on w gruncie podczas mrozów? W odcinku nie wyglądało na to, żeby był wykopywany co roku. Podpowiedzcie proszę. Jestem skłonna go zakupić, ale... jeśli trzeba go wykopywać, to nie jest to roślina do mojego ogrodu
Całe szczęście bo się martwiłam czy Mu przejdzie do niedzieliPotem koniecznie trzeba się zregenerować...i po chorobie i po takich obrotach. Odpoczynek potrzebny