ale fajnie wyszlo
mam tez problemy ze spadkiem w ogrodzie. U mnie wszedzie krzywo w domu do kazdego pomieszczenia schodek w dol albo w gore i w ogrodzie podobnie
stol i krzeselka super
"Nie moge na dluzej zostac" -wyszeptala Chwila Szczescia - "ale wloze w Twoje serce wspomnienia"
Co się mu dziwić - ma jak u Pana Boga w ogródku - rezydencję na łące ( a teraz to ma się czym poszczycić bo kwitnie ) stołówkę w warzywniku- raczej się prędko nie wyprowadzi, ale to chyba dobrze
Sylwuś przegoniłaś światowe trendy, brawo . Niech się uczą od Ciebie . Dzięki za newsa o liliach w L, kupiłam . Masz rację - w ogrodzie dosłownie codziennie coś nowego się dzieje i nie jestem w stanie na bieżąco powklejać wszystkich zdjęć .
Dzięki trzeba sobie jakoś radzić z tymi krzywiznami Ja najchętniej poprowadziłabym ścieżki jak spiralę od jednej strony w drugą na dużym ogrodzie , ale raz względy finansowe, a dwa jakby mi przyszło iść na koniec ogrodu taką ścieżką to bym się chyba zastrzeliła , dwa razy dłużej by to trwało i odległość by się wydłużyła masakrycznie ale ogród w stylu leśnym tak zaaranżowany byłby bardzo ciekawy