U Ciebie musi być bardzo dobra ziemia, bo wszystkie rośliny szybko nabierają masy. Ja jak się nie przyłożę to nici z efektu. Placyk wypoczynkowy i podniesione rabaty bardzo ładnie się prezentują.
Dorotko Ziemia klasę ma 3/4 miejscami 2 ale jest tak strasznie zbita , że jak wyschnie to pustynia i wszystko spływa , a jak namoknie to mokra i mokra w nieskończoność.
Co ma swoje plusy i minusyPlacyk tymczasowy, ale cieszę się, że się podoba. Wpisał się w obecne trendy jak się okazało
Zachód jest już zmęczony wypacykowanymi ogrodami, pieknymi ale sterylnymi i wraca do korzeni, do natury... I dobrze bo trzeba dbać o ekosystem, ja sama sadzę bylinki dziki - bluszcze kurdybanki, i inne łąkowe kwiaty - nawet nie znam nazw
Ja się cieszę bo tak właśnie lubię najbardziej, a jak widzę te nowe osiedla bez grama zieleni to sobie myślę, ze wszystko zabraliśmy zwierzętom i postawili blokowiska , a gdzie one mają żyć?
To niech sobie żyją u mnie, choć roboty mi dodają nie powiem Kretów nie zaakceptuję nigdy , ale nornice w łące mi nie przeszkadzają byle w rabaty nie lazły