Sylwia, bo pytałem u mnie ale nie odpisałaś... co to za zabawy macie u siebie że aż dwudniowe? Sami sobie tak organizujecie czy jest jakaś okazja?
O werbenie czytam, że w łąkę chcesz ją dać, czekam na ten czad
Ty chyba masz zaczarowane słońce
"Słońce nie z tej ziemi"
Sylwia ma słońce i na niebie i na ziemi .
Tak, to super pomysł werbena w łącePrzesadzisz po deszczu. U mnie dziś były dwie ulewy a potem fajnie. Odplewiłam warzywniak i 1 rabatę. Ręce mnie bolą. A po takiej ulewie to jutro roślinki w oczach urosną
Na boisku spotowym organizuje nasz klub sportowy Zaczęły się wakacje więc pewnie często będą. Młodzież jak z pól wraca do domu to choć w wakacje chce się zabawićA nie ma gdzie ( ostatnio miejscem spotkań jest droga do naszego ogrodu
Powojniki trudne a u Ciebie wszystko jakby na komendę rosło Do kompostownika daję to co Ty. w tym roku nie ma trawy bo ją wysypuję na 1 rabatę.odpadów domowych też nie. Chwasty, rośliny, patyki, popiół i kartony. Piasek dawałam przy samym tworzeniu rabat- mieszałam z kompostem. Ten mój kompost jak się wyłoży na rabatę i dostaje powietrze to szybko się przemienia i zaczyna się kruszyć. Choć są grudy ziemi nie do rozbicia.
wiem jedno.... uwielbiam Twoje słońce