Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

Magleska 19:05, 02 lip 2017

ciekawie to wyglądaa jak równiutko kładzione .. jeszcze troszkę roboty przed Wami ale jak to mówią -przy domu jest wiecznie co robić...
jeżykowe zdjęcia mnie zachwyciły ,fajny gość
abiko 19:09, 02 lip 2017

Sylwia, jak tam patrze, to dużo zrobiliście. Wiem, że miał plany, ale życie wiesz jakie jest.. szkoda zdrowia, choć wiem, że łatwo się mówi, bo sama tak mam

Ale patrz ile już zrobione

A jeżyka zdjęcie masz śliczne
I lilia zakwitła Śliczna U mnie na razie sobie tylko rośnie
Katkak 19:28, 02 lip 2017

Ja pierdzielę Sylwia, Wy niemożliwi jesteście . Już tyle drogi??? Wow i znowu wieeeelkie brawa . Fajnie to wymyśliliście. Nawet droga u Was nietuzinkowa . Ani się obejrzymy, a droga będzie. Zresztą wy normę na cały sezon 2017 już w styczniu i lutym zrobiliście . Lilia cudna. Ciekawe czy moja zakwitnie . Jeżyk słodziuchny, a bażant jak pan na włościach .
abiko 19:38, 02 lip 2017

Prawda Kasia, że zrobią bez urlopu Przecież to kawałek spory
sylwia_slomc... 20:14, 02 lip 2017

Magleska napisał(a)
ciekawie to wyglądaa jak równiutko kładzione .. jeszcze troszkę roboty przed Wami ale jak to mówią -przy domu jest wiecznie co robić...
jeżykowe zdjęcia mnie zachwyciły ,fajny gość

No troszkę Właśnie z synem rozmawiałam , że chyba nam braknie sił jak będę tylko ja z nim robić nie mówiąc ile to potrwa.
Jeżyk się bał ruszyć , a jak odeszłam to tak leciał w maliny, że z jedzeniem nie dognałam
Katkak 20:15, 02 lip 2017

abiko napisał(a)

Pewnie, że zrobią bez urlopu. Kto jak nie Oni?
sylwia_slomc... 20:16, 02 lip 2017

abiko napisał(a)
Sylwia, jak tam patrze, to dużo zrobiliście. Wiem, że miał plany, ale życie wiesz jakie jest.. szkoda zdrowia, choć wiem, że łatwo się mówi, bo sama tak mam

Ale patrz ile już zrobione

A jeżyka zdjęcie masz śliczne
I lilia zakwitła Śliczna U mnie na razie sobie tylko rośnie

Aguś sama wiesz, że jeszcze kaaawał zostało. Maleń ki i najłatwiejszy odcinek na razie robimy, najgorsze przed nami. Lilia mnie zaskoczyła bardzo
abiko 20:18, 02 lip 2017

Powoli i do przodu.. dacie radę

A z jeżem to faktycznie jest tak, że on ma jakieś masakryczne przyspieszenie.. i może 3 km od ogrodu nawet odejść

Fajne zdjęcie Ci wyszło
sylwia_slomc... 20:19, 02 lip 2017

Katkak napisał(a)
Ja pierdzielę Sylwia, Wy niemożliwi jesteście . Już tyle drogi??? Wow i znowu wieeeelkie brawa . Fajnie to wymyśliliście. Nawet droga u Was nietuzinkowa . Ani się obejrzymy, a droga będzie. Zresztą wy normę na cały sezon 2017 już w styczniu i lutym zrobiliście . Lilia cudna. Ciekawe czy moja zakwitnie . Jeżyk słodziuchny, a bażant jak pan na włościach .

Bażant dzisiaj też się za siatką czaił ,ale zobaczył , że jestem i sobie poszedł
Mnie się też to rozwiązanie z drogą podoba, tylko czy się sprawdzi? Myślę sobie , że wszystko będzie lepsze niż to co jest terazTyyyle??? To maleńki kawałeczek , a cały dzień w trzy osoby.
sylwia_slomc... 20:24, 02 lip 2017

abiko napisał(a)

Kochane jesteście ale ja realistka, wiem ile czasu ta droga zabierze, a gdzie koszenie, plewienie, podlewanie , przycinanie i opryski? To będzie orka przez mękę, a urlop całą sprawę załatwiał.