Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

sylwia_slomc... 21:04, 03 sie 2017

i ta dam kreta nie ma, koty zadusiły donica do malowania bo w zeszłym roku tylko raz była zaciągnięta
sylwia_slomc... 21:07, 03 sie 2017

sasanka mi zakwitła
sylwia_slomc... 21:09, 03 sie 2017

Urszulla napisał(a)

Ty chemik ja też

No widzisz, to mnie rozumiesz
sylwia_slomc... 21:10, 03 sie 2017

ewsyg napisał(a)
Sylwia, dawno u Ciebie nie byłam. W tym czasie roślinki sporo podrosły. Zaczyna tworzyć się busz Fajne to miejsce z mostkiem i wrzosami

Pozdrawiam Ewa

Fajnie, że zajrzałaś....trochę się zmieniło
sylwia_slomc... 21:15, 03 sie 2017

Gardener27 napisał(a)
Sylwia polało u Ciebie ? U mnie nadszedł chwilowy armagedon ale nie uronił ani jednej kropli Znowu zraszacze działają na maxa tam gdzie węże dostaną ale to podlewanie to jak zmarłemu kadzidło

Przemo widziałam , że od Ciebie do mnie idzie i miałam taka nadzieję.....i nic słońce wyszło, a czerwonoooo zachodziło, będzie wiatr znowu suszył i głowę urywał. Ja wczoraj dwie bylinówki podlewałam konewką , eM donosił wodę , ja lałam dwie godziny zeszło, dziś nie lałam bo tak ładnie wróżyło i nico nie spadło ech nie miałam dziś siły latać z konewka , znowu 42 u nas było.
Klimę włączyłam, żeby było jak spać, bo my na poddaszu, ale nie czuć żeby coś dała za bardzo. Dachówka ciepło oddajeW zimie dobre , ale nie teraz bo jak w piecu siedzimy.
Anusia 07:40, 04 sie 2017

Sylwia współczuje upałów. U nas wczoraj kolejna wichura z ulewą. Bukietowe się obroniły ale nadmiar deszczu już mi doskwiera. Ogórki trafiło, zalane. Nowy sąsiad wypuścił rurę z dachu w strone warzywnika. Jak montował zasugerowałam by zrobił sobie nawodnienie na trawnik, nie zaskoczył z myśleniem a ja ogórków juz nie mam ;/
sylwia_slomc... 07:51, 04 sie 2017

Anusia napisał(a)
Sylwia współczuje upałów. U nas wczoraj kolejna wichura z ulewą. Bukietowe się obroniły ale nadmiar deszczu już mi doskwiera. Ogórki trafiło, zalane. Nowy sąsiad wypuścił rurę z dachu w strone warzywnika. Jak montował zasugerowałam by zrobił sobie nawodnienie na trawnik, nie zaskoczył z myśleniem a ja ogórków juz nie mam ;/

Weź Go za rękę zaprowadź w warzywnik , pokarz i spytaj co zamierza z tym zrobić. Swoją wodę ma zagospodarować na swojej działce albo do rowu odprowadzić ,a nie do sąsiada. Wiem łatwo się mówi u nas wczoraj od Przemka szło, ale ani jemu ani nam nie pomogło w podlewaniu byle gradu , powodzi i wichury po tych ypałach nie było.
dana1s 19:05, 05 sie 2017

Śliczna śliwka, gdzie taką zdobyłaś?
Twój ogród z dnia na dzień dojrzewa , pięknie go urządziłaś
Ivvvona 22:50, 05 sie 2017

Dziękuję za wizytę u mnie i rozpoznanie siewki szkarłatki (chyba jej nie chcę). Pięknie masz w tym swoim ranczo, przejrzałam zaledwie kilkanaście stron a już mi się podoba. Zostawiam pozdrowienia
pawel_snopek 23:00, 05 sie 2017

Będę miał na zbyciu sadzonki wierzby smukloszujkowej w odmianie mount aso oraz kurome,reflektuje pani