Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

sylwia_slomc... 21:59, 04 maj 2018

Magleska napisał(a)
jeszcze raz dziękuję za cudowne spotkanie w przemiłym gronie zakręconych ogrodowo osób .....fajnie mieć takich ludzi co potrafią godzinami o kfiotkach gadać
za Waszą namową zaczęłam zmiany ,ale nawet fotki nie zrobiłam ,bo noc mnie zastała

tylko ,aż boję się pokazać ,bo z monotonii chyba chaos stworzyłam ....
buziaki
ciekawa jestem coście z Agą stworzyły

Relacja już u Agi wrzucona
Jakoś jestem o Twój chaos spokojna, masz wyczucie więc na pewno nie jest źle, a wręcz odwrotnie
Urszulla 22:04, 04 maj 2018

Wiadomo że spotkania są super za to u Agi byłam i tam dopiero czad na całego i twórczość jednego dnia
sylwia_slomc... 22:18, 04 maj 2018

Urszulla napisał(a)
Wiadomo że spotkania są super za to u Agi byłam i tam dopiero czad na całego i twórczość jednego dnia

Prawda, że fajnie wyszło
ewsyg 22:19, 04 maj 2018

Sylwia, obejrzałam relacje ze spotkania i powiem Ci, że Twój ogród zmienił się. Jak to wszystko urośnie to będziesz miała cudną enklawę wśród otwartych pól. To jest boskie. Świetna jest ta sucha rzeka, bardzo mi się podoba. Przy takiej ilości areału możesz pozwolić sobie na każdą roślinkę. Pozdrawiam
sylwia_slomc... 22:27, 04 maj 2018

ewsyg napisał(a)
Sylwia, obejrzałam relacje ze spotkania i powiem Ci, że Twój ogród zmienił się. Jak to wszystko urośnie to będziesz miała cudną enklawę wśród otwartych pól. To jest boskie. Świetna jest ta sucha rzeka, bardzo mi się podoba. Przy takiej ilości areału możesz pozwolić sobie na każdą roślinkę. Pozdrawiam

Dzięki Dzisiaj nad mniejszą rzeczka, a w zasadzie nad wodospadem u Abiko podziałaliśmy
Nie do wiary jak prosty element w ogrodzie perspektywę wydłużył
ryska 22:45, 04 maj 2018

Super oczko, tempo powstawania ekspresowe
Dokopać się do fotek nie było łatwo ale bardzo ciekawie, jak zawsze.
sylwia_slomc... 22:49, 04 maj 2018

ryska napisał(a)
Super oczko, tempo powstawania ekspresowe
Dokopać się do fotek nie było łatwo ale bardzo ciekawie, jak zawsze.

Dzięki Reniu
Czekam na TwojeNa pewno będzie świetne
abiko 22:51, 04 maj 2018

Nowe oczko ma pierwsza klasa i nogi można wymoczyć Masz dar układania różnych rzeczy
sylwia_slomc... 22:57, 04 maj 2018

abiko napisał(a)
Nowe oczko ma pierwsza klasa i nogi można wymoczyć Masz dar układania różnych rzeczy

Aguś ja to całą sobą widzę po prostu, jeśli to dar to się z niego cieszę niezmiernieBuziol
Iwonka 10:32, 05 maj 2018

Sylwia i Wojtek - dziękuję za zaproszenie i gościnę!!! Pozdrawiam Waszych Synów - świetne chłopaki

Mieszkacie w oazie ciszy i spokoju. Ranczo dzięki waszej ciężkiej pracy pięknieje w ekspresowym wręcz tempie. Rośliny was kochają i odwdzięczają się swoją urodą. Życzę przede wszystkim zdrowia, bo pracowitości i pomysłów wam nie brakuje. Szmaragdowa Dolina zachwyca bogactwem gatunków i niespodzianek, które w każdym kąciku zaskakują odwiedzających

Dziękuję wszystkim obecnym na spotkaniu, mam szczęście, że was poznałam i całe towarzystwo zapraszam do siebie
Buziaki i do następnego

Fotograf ze mnie kiepski, ale Ranczo tak piękne, że chociaż klika zdjęć na pamiątkę