Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

sylwia_slomc... 09:10, 04 maj 2018

ElzbietaFranka napisał(a)

Elu w nocy burza obok znowu przeszła u nas tylko chłodniej powiało, a teraz od rana pełne słońce znowu. Em pokleciał podlewać rano, my na zakupy i też do ogrodu, bo popołudnie mamy twórcze u przyjaciół z O...
ale to niespodzianka
sylwia_slomc... 09:23, 04 maj 2018

babka napisał(a)
Ale fajne spotkanie i pogoda Wam pięknie dopisała. Tak się zastanawiam czy można wypocząć w Twoim ogrodzie ? Tyle tam się dzieje, że oczy wciąż pewnie na pełnych obrotach są, nie w sposób się nie gapić to tu to tam Chciałabym rozejrzeć się tam w realu !
Ogród z każdym sezonem bogatszy , dojrzalszy i piękniejszy. Warzywnik zachwycający !
Pozdrawiam Sylwia

Olu jeśli odległość nie stanowi dla ciebie problemu i zawitasz w miasto Kraka, to oczywiście zapraszam na kawkę
sylwia_slomc... 09:24, 04 maj 2018

Betka napisał(a)
Och super spotkanie! Lubię relacje z dakich dni

Fajnie było
Ale liczę, że i My w tym sezonie się spotkamy
sylwia_slomc... 09:26, 04 maj 2018

Dla zaglądających nasz tamaryszek
yolka 11:19, 04 maj 2018

Z ogrodowiskowymi przyjaciółmi czas jest zawsze mile spędzony. Pozdrawiam
Anitka 14:53, 04 maj 2018

Dziękujemy z eM za przemiłe przyjęcie w cudnym, sielskim otoczeniu i przesympatycznym towarzystwie. Spokój, cisza, relaks, jakbym przeniosła się do czasów mojego dzieciństwa, po prostu bajkowa sielanka. I muszę przyznać, że choć robisz świetne zdjęcia Sylwio to w realu u was jest jeszcze piękniej. Stworzyliście razem taki mały raj na pustkowiu o nietuzinkowej atmosferze. I nawet przechodzą kilka razy nie sposób wyłapać wszystkich tych detali, które nadają smaczku i klimatu w ogrodzie.

A myśleliśmy jak jechaliśmy do domu, że ta wielka chmura do was dotrze. Dla pocieszenia nas też ominęła.

Wróciliśmy do domu i o 21 oboje zasnęliśmy na dole na sofie. I spałam jak nigdy do 7. To chyba klimat waszego rancza tak zadziałał
sylwia_slomc... 20:06, 04 maj 2018

yolka napisał(a)
Z ogrodowiskowymi przyjaciółmi czas jest zawsze mile spędzony. Pozdrawiam

Te spotkania dają takiego powera do dalszego działania, że nie do wiary I super ludzie są na Ogrodowisku, a w zasięgu ręki
sylwia_slomc... 20:09, 04 maj 2018

Anitka napisał(a)
Dziękujemy z eM za przemiłe przyjęcie w cudnym, sielskim otoczeniu i przesympatycznym towarzystwie. Spokój, cisza, relaks, jakbym przeniosła się do czasów mojego dzieciństwa, po prostu bajkowa sielanka. I muszę przyznać, że choć robisz świetne zdjęcia Sylwio to w realu u was jest jeszcze piękniej. Stworzyliście razem taki mały raj na pustkowiu o nietuzinkowej atmosferze. I nawet przechodzą kilka razy nie sposób wyłapać wszystkich tych detali, które nadają smaczku i klimatu w ogrodzie.

A myśleliśmy jak jechaliśmy do domu, że ta wielka chmura do was dotrze. Dla pocieszenia nas też ominęła.

Wróciliśmy do domu i o 21 oboje zasnęliśmy na dole na sofie. I spałam jak nigdy do 7. To chyba klimat waszego rancza tak zadziałał

Nam było niezmierni miło znowu się z Wami spotkać Cudnie spędzony dzień w ogrodzie nie na robocie, a w przemiłym towarzystwie. Też zasnęliśmy bez problemów
Dziś był dzień twórczy u Agi Zaraz będę zgrywać zdjęcia to w "Ogródkowych perypetiach pokażę"
sylwia_slomc... 20:43, 04 maj 2018

Kurcze mam problem pamięć w komputerze pełna
Na drugi nie umiemy zgrać fotek , próbujemy zobaczymy czy się uda.
Magleska 21:40, 04 maj 2018

jeszcze raz dziękuję za cudowne spotkanie w przemiłym gronie zakręconych ogrodowo osób .....fajnie mieć takich ludzi co potrafią godzinami o kfiotkach gadać
za Waszą namową zaczęłam zmiany ,ale nawet fotki nie zrobiłam ,bo noc mnie zastała

tylko ,aż boję się pokazać ,bo z monotonii chyba chaos stworzyłam ....
buziaki
ciekawa jestem coście z Agą stworzyły