Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

sylwia_slomc... 01:12, 19 maj 2018

la_estrellita napisał(a)

Ale się naszukałam Twojego eMa na tych zdjęciach . No normalnie już chciałam krzyczeć, że go ten potfooor pożarł i nic nie zostawił.

A wiesz jaki eM dumny, że taka wielka
sylwia_slomc... 01:15, 19 maj 2018

Radziu2013 napisał(a)
Super ale się cieszę U mnie kicha Tak więc zbieraj proszę nasiona po przekwitnieciu
A myślisz, że mi sie uda odnaleźć nasiona nim łąkę skoszę? Mam jeszcze baiłe też i nie będę wiedziała które to które. A nawet jak bym coś uwiązała, to w łące powyżej pasa odnaleźć trudno w takim gąszczu
a taka jest jak ją kosimy....
Katkak 06:11, 19 maj 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)

A wiesz jaki eM dumny, że taka wielka

To mi się strasznie u Was podoba, (poza wieloma innymi cechami za które Was podziwiam i uwielbiam) że takim teamem jesteście. Oboje kochacie ogród, Wojtka cieszy on tak samo jak i Ciebie. Inny facet to by na tej gunnerze psy wieszał ile orobić się przy niej trzeba, a Wojtka ona cieszy, jest z niej dumni i ledwie żeście smoczycę uwolnili, a On już obmyśla jak ją na zimę zabezpieczyć. Wojteczku słyszysz? Te słowa są dla Ciebie - podziwiam Cię bardzo i uwielbiam tak samo jak Twoją przeuroczą Żoneczkę .
Gosialuk 07:01, 19 maj 2018

Kasia słusznie prawi. A przy gunnerze też jak Agnieszka chwilę Twojego M szukałam.
Łąka coraz bardziej kolorowa. A z czego te nasiona masz zbierać, bo ze zdjęcia nie rozpoznałam?
Magleska 07:12, 19 maj 2018

łączka coraz bardziej kolorowa .....i te pawie są słodkie ,bo Gunnerę już chwaliłam

u mnie nadal pada ,a liczyłam na pracę w ogrodzie ,bo chwastów mam zatrzęsienie ...

miłego wekendu
ps. brawo dla Wojtka taki em to skarb
Dorota123 21:08, 19 maj 2018

Grunerę masz bardzo okazałą, ale i miejsc na nią masz pod dostatkiem. Doceniam to jak o nią wszyscy dbacie, ona jest bardzo wymagającą rośliną. Pawie pięknie paradują po Waszym ogrodzie, który cudownie dojrzewa.
sylwia_slomc... 22:37, 19 maj 2018

Katkak napisał(a)

To mi się strasznie u Was podoba, (poza wieloma innymi cechami za które Was podziwiam i uwielbiam) że takim teamem jesteście. Oboje kochacie ogród, Wojtka cieszy on tak samo jak i Ciebie. Inny facet to by na tej gunnerze psy wieszał ile orobić się przy niej trzeba, a Wojtka ona cieszy, jest z niej dumni i ledwie żeście smoczycę uwolnili, a On już obmyśla jak ją na zimę zabezpieczyć. Wojteczku słyszysz? Te słowa są dla Ciebie - podziwiam Cię bardzo i uwielbiam tak samo jak Twoją przeuroczą Żoneczkę .

A ta żoneczka dzisiaj obornik koński pod guncię dawała i eMusiowiu powiedziała, że w życiu nie podejrzewała, że taką będzie mieć frajdę z zabawy gównem
( musiałam w rączkach rozdrobnić i rozłożyć dookoła gunnerki przekompostowane, a el jednak gówno) i z uśmiechem na zębach to zrobiłam
sylwia_slomc... 22:37, 19 maj 2018

Gosialuk napisał(a)
Kasia słusznie prawi. A przy gunnerze też jak Agnieszka chwilę Twojego M szukałam.
Łąka coraz bardziej kolorowa. A z czego te nasiona masz zbierać, bo ze zdjęcia nie rozpoznałam?

Kąkole różowe
sylwia_slomc... 22:39, 19 maj 2018

Magleska napisał(a)
łączka coraz bardziej kolorowa .....i te pawie są słodkie ,bo Gunnerę już chwaliłam

u mnie nadal pada ,a liczyłam na pracę w ogrodzie ,bo chwastów mam zatrzęsienie ...

miłego wekendu
ps. brawo dla Wojtka taki em to skarb

U nas dziś słonecznie od samego rana....i bardzo nas ta pogoda ucieszyła, bo był bardzo ważny dzień, ale o tym za chwilę, jak zdjęcia zrzucimy
sylwia_slomc... 22:40, 19 maj 2018

Dorota123 napisał(a)
Grunerę masz bardzo okazałą, ale i miejsc na nią masz pod dostatkiem. Doceniam to jak o nią wszyscy dbacie, ona jest bardzo wymagającą rośliną. Pawie pięknie paradują po Waszym ogrodzie, który cudownie dojrzewa.

Śmiejemy się ciągle, że to najbardziej zaopiekowana roślina w naszym ogrodzie