Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

jolanka 08:05, 20 maj 2018

Jaka wspaniała informacja
Rób w sobotę tez sama zdjecia z nagrań. Ale cudnie.
kasiek 08:37, 20 maj 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)

Dzięki
Na razie Pani Mai nie było, będzie na nagraniach głównych. Dziś była Pani Basia, Pan Zbysiu i Pan Grzesiu. Z Panem Grzesiem na sobotę jestem umówiona
Kasia z " Ogrodu złudzeń i niespodzianek"

Kochana - uznałam z całą stanowczością że Wasz ogród wart jest pokazania. I nie tylko ogród - oni doceniają pasję, miłość tworzenia, opowieści o pokonywanych trudnościach, sposoby wykorzystania ogrodu. Dlatego kiedy zapytali mnie o ogód do obejrzenia w okolicach Krakowa (bo oprócz mojego kręcili jeszcze jeden w Dojazdowie koło Krakowa) to pomyślałam o ogrodzie Agani i Waszym. A ponieważ Agania póki co jeszcze nie czuje się na siłach (ale i tak ją wkręcę ) to bez wahania wskazałam na Was

A swoją droga to wskazanie poszło też na ogród Kasiulki z mojej bajki bo grzybki od niej ich zauroczyły. jak chcą poczuć się jak w bajce to tylko w Bajce
kasiek 08:59, 20 maj 2018

A to przyczyna moich dzisiejszych stresów, a w zasadzie stresów od dwóch dni bo tyle mieliśmy na przygotowanie ogrodu tej wielkości z czego został jeden, bo jeden lało od rana do wieczora( wreszcie). Gdyby nie Agusia kochana i Jej pomoc w życiu bym nie ogarnęła, bo eM musiał do roboty iść, a chłopaki w szkole.

Ciekawe czy zgadniecie o co kaman

i na tyle miałam czas przy ekipie
Poprawię się kolejnym razem

A jaka sensacja we wsi

Sylwciu skopiowałam do siebie focie autka - mam nadzieję że nie masz nic przeciwko Ja mam fotki ekipy
Iwonka 09:26, 20 maj 2018

Ależ się cieszę, że tyle się u was dzieje!!! Czemu nie dzwoniłaś po pomoc w przygtowaniach?! Gdy znów będą się wybierać, chętnie pomogę ci wcześniej popielić czy kopać kanciki Ogród efemeryczny - sama poezja Fajnie, że będą go nagrywać etapami, tyle różnych roślin zasługuje na pokazanie, kiedy są najpiękniejsze
gosika67 09:36, 20 maj 2018

Czekam z niecierpliwością na odcinek, jestem ciekawa jak to wygląda na żywo, gratulacje dla Ciebie i Twoich pomocników, pracusie. Motywacja będzie jeszcze większa, a tworzycie piękne bajkowe rzeczy.
Urszulla 10:07, 20 maj 2018

Tremę mam ogromną Ale bardzo to miłe jak ludzie, którzy naoglądali się zawodowo wspaniałych ogrodów potrafią zachwycić się naszym....a przyjechali tylko zobaczyć czy się nadajeI od razu kamera poleciała w ruch
Podobno mamy ogród efemeryczny bo składa się z masy akcentów roślinnych i kolorystycznych, a każdy ma swoją chwilę błysku i już na jego miejsce wskakuje coś następnego. Fajnie nawet nie wiedziałam, że mam taki ogród
Już słyszałam, że sensoryczny, ale efemeryczny to dopiero dzisiaj się dowiedziałam

Aż sprawdzałam co to słowo efemeryczny oznacza. Ale nie będę polemizować publicznie ważne że się im spodobał
la_estrellita 10:13, 20 maj 2018

Gratuluję wizyty. Świetnie, że Wasza praca została doceniona .
Anda 10:38, 20 maj 2018

Rowniez gratuluje, ciesze sie razem z Wami i trzymam kciuki, zeby pogoda przy nagraniach zawsze dopisala
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
pawel_snopek 10:40, 20 maj 2018

Dobre nowiny Będę czekał na następne informacje.
abiko 10:53, 20 maj 2018

całusy zostawiam i bardzo się cieszę