Za późno Wczoraj chemia poszła w ruch , już ciemno prawie było, bo o pszczoły mi chodziło, przy irgach nie pryskałam bo ich tam najwięcej przylatuje. Nie dałabym rady drzew w podwórku obsypywać , bo za wysoko nawet jak na drabinę wyjdę
Ja się do sławy nie pchałam, daleko mi do tego
Ogród ogarniamy na bieżąco na ile jest to możliwe, ale ostatnio to była walka o rośliny w ogóle przez tą suszę Do tego tworzymy go cały czas, w tym sezonie już dużo zrobione. Ale bez liftingu do telewizji się nie nada
Ale się dzieje u Ciebie gratulacje wszystko wyjdzie pięknie, bo ogród masz cudowny ta jego zmienność jest niesamowita, codziennie coś innego zachwyca, piękne miejsce tworzycie Sylwuś, więc bardzo dobrze, że będzie to pokazane na tym etapie, to jest bardzo budujące, dla osób, które sami tworzą swój raj na ziemi buziaczki
Teraz sa takie techniki filmowe, ze chwasty zdejma z kadru. W glowie sie nie miesci co teraz mozna zrobic.
Jak ci tak bardzo zalezy to motyka zdzieraj i na slonce wyrzucaj i bedzie git. Powiedz ze to naturalne i ekologiczne nowa technologia, zakopujesz w ziemi i dobry nawoz. Nawijaj duzo to. Uwierza.
Zawsze może być lepiej, ładniej ird i zawsze może być nieodpowiedni moment do pokazania ogrodu. Ja nie znam innych aż tak ptacowitych ludzi jak Sylwia i Wojtek, którzy by aż tyle pracy, pasji i miłości wkładali w ogród. To co z pola ornego stworzyli w ciągu zaledwie 4lat dla mnie wciąż jest nieprawopodobne. Tego nie warto pokazać. To trzeba, należy pokazać. A za kilka lat obejrzymy odcinek porównawczy. Ja za każdym razem pieję z za hwytu będąc u Słomek, teraz niech zobaczy to co stworzylicała Polska.