Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

kasiek 08:20, 24 maj 2018

O rany, no to Ty ładnie zasuwasz
Mam nadzieję że nie będziesz miała mi za złe że Cie w to wkręciłam... Ale Twój klimat jest naprawdę niepowtarzalny, a Wasz upór i ambicja są dla mnie niesamowitym elementem podziwu. Lubie hardych i pracowitych ludzi, tacy co nie mówią nie da się... Wy to w sobie macie i ja to strasznie cenię... Może dlatego że jestem podobna.

Ja wyluzuję się w weekend bo i sb i nd mam imprezy na ogrodzie
I tak chce by to wyglądało!
kasiek 08:26, 24 maj 2018

eee_taam napisał(a)

bo u Kasi krakowskiej to ogród zawsze trzyma forme i wysoki standard i rzeczywiście u niej nie ma potrzeby robić standardu telewizyjnego ...zgodziła sie na demolkę ...no to ma duzo roboty bo sie napaliła

O - dzięki. Ale w małym ogrodzie nie można inaczej jak sie go che pokazywać, bo wszysko wychodzi na wierzch. Ekipa powiedziała mi że mam ogród który idealnie nadaje się do zdjęć. A ja na to że rocznie robie ok 3000 fotek i sprawdzam co jeszcze źle wygląda, coś z tego modelingu jeszcze ze mnie zostało

Na demolkę się zgodziłam - fakt, więc nie narzekam, eMuś tez powiedział że mogłam powiedzieć nie. Ale za to wspiełam się na wyżyny a los mi dopomógł, jak wykończę to co już w 3/4 zrobione to będzie to dla mnie nagroda za trud jaki poniosłam .

W każdym razie nieźle popłynełam finansowo bo zarówno panom trzeba było zapłacić to i masażyście który reanimuje mój kręgosłup Ale jestem happy z obrotu spraw i to jest najważniejsze
abiko 09:47, 24 maj 2018

No to prawie skończyliście i tak zostaw. Przeczytałam dyskusję i tyle
Aaa lilia wodna mi od Ciebie jednak zakwitnie Super!

I mam dla Ciebie taaaki wielki krzak żywokostu.
la_estrellita 09:58, 24 maj 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)

Jeden plus jest całej tej sytuacji ubyło mnie wczoraj 1 kg
Świetna kuracja odchudzająca
no i ogród raz w życiu będę może mieć na tip top
Jak pogoda planów nie popsuje

Sylwia wyluzuj, to nie plus tylko minus. To adrenalina i odwodnienie. I mówię poważnie. Odetchnij chwilę bo się wykończysz do nagrań. Pięknie jest jak jest. Przybyli, zobaczyli i to właśnie chcieli nagrywać. Jak wszystko dopieścisz to im inny ogród pokażesz.
Brzozowadzie... 10:13, 24 maj 2018

Witaj Sylwia! Chwilę mnie nie było, a tu tyle się dzieje i tyle zmian Ogród baardzo zyskał na tych obwódkach, ponieważ masz tak różnorodne nasadzenia, wydaje mi się, że tymi obwódkami spięliście go jak klamrą w jedną harmonijną całość. Widać serce w tym ogrodzie.
Wasz warzywnik to dla mnie absolutny majstersztyk. Może kiedyś sobie taki zrobię Będę ściągała na całego No piękny po prostu!
Cieszę się, że Wasz ogród będę sobie mogła obejrzeć jakby w realu Co prawda TV nie posiadam, ale spróbuję znaleźć w necie.
Ściskam Cię baaardzo ciepło!
Gabriela 18:07, 24 maj 2018

Sylwia, rdest obiecany dla Ciebie, czyli Red Dragon kisi się w słoiku z wodą.
sylwia_slomc... 21:29, 24 maj 2018

abiko napisał(a)
No to prawie skończyliście i tak zostaw. Przeczytałam dyskusję i tyle
Aaa lilia wodna mi od Ciebie jednak zakwitnie Super!

I mam dla Ciebie taaaki wielki krzak żywokostu.

Nie Kochana, jeszcze musimy skończyc kłaść obwódki i skosić trawę i dopiero będzie git
Wyobraź sobie, że wczoraj od nowa musiałyśmy plewić wszystko to co oplewiłyśmy my tydzień wcześniej.....po tym deszczu co był, chwasty wyrastają nie wiadomo kiedy i skąd, ale teraz by mi się w nocy deszcz przydał
Bo zaczyna się od nowa przymus podlewania
sylwia_slomc... 21:32, 24 maj 2018

la_estrellita napisał(a)

Sylwia wyluzuj, to nie plus tylko minus. To adrenalina i odwodnienie. I mówię poważnie. Odetchnij chwilę bo się wykończysz do nagrań. Pięknie jest jak jest. Przybyli, zobaczyli i to właśnie chcieli nagrywać. Jak wszystko dopieścisz to im inny ogród pokażesz.

Nie ma obaw To co jest zrobione i tak miało być zrobione, tylko by było bardziej w czasie odłożone, nic czego nie planowałam na ten sezon
Nie odwodnienie, bo wodę mam cały czas przy sobie i pije jak smok, żeby się nie odwodnić właśnie, a zrzucić mam z czegoI robimy przerwy co jakiś czas
sylwia_slomc... 21:40, 24 maj 2018

Brzozowadziewczyna napisał(a)
Witaj Sylwia! Chwilę mnie nie było, a tu tyle się dzieje i tyle zmian Ogród baardzo zyskał na tych obwódkach, ponieważ masz tak różnorodne nasadzenia, wydaje mi się, że tymi obwódkami spięliście go jak klamrą w jedną harmonijną całość. Widać serce w tym ogrodzie.
Wasz warzywnik to dla mnie absolutny majstersztyk. Może kiedyś sobie taki zrobię Będę ściągała na całego No piękny po prostu!
Cieszę się, że Wasz ogród będę sobie mogła obejrzeć jakby w realu Co prawda TV nie posiadam, ale spróbuję znaleźć w necie.
Ściskam Cię baaardzo ciepło!

Jak się podoba to ściągaj ile wlezie, mnie też się podoba Pół dnia w nim dzisiaj z Iwonką spędziłyśmy, bo świeży wysyp tego co się zza płotu nasiało
I trociny dosypane na całej prawej trocinówce
Katkak 21:41, 24 maj 2018

Sylwuś u mnie znów werticilioza się odezwaa, tym razem klon Shirasavy aureum. Ale w doopie mam, płakać nie będę. Raczej wkurzona jestem. Ale mam już pomysł na nowe, a klon jutro wyleci. Pieprzona werticilioza.