Jechałam z nastawieniem na klona, i cena była świetna, tylko rozmiar w połowie nie mieścił się do samochodu, a eM nie zgodził się skrócić
Za to poszalałam z dekoracjami
Warto się wybrać po inspiracje, mnie się nie wszystko podobało, ale jest cała masa pięknych miejsc i aranżacji
I nie zapomnij , że są dwa ogrody stary i nowy do zobaczenia, blisko siebie
Aaaaa i mieliśmy świetna niespodziankę na powitanie u Kapiasa bo okazało się, że do obu ogrodów wstęp bezpłatny
A obsługa i ochrona czuwa nad parkowaniem
aaa klona tez bym nie skracała ...nie wiem co ci do głowy za kudłate myśli przyszły ...lepiej juz mniejszego kupić
T jak przewozi drzewa osobowym autem to jeżdzi sam bo inaczej załadowanie ich do auta osobowego jest nie mozliwe ...a ma kombi i jest stosunkowo długie.... Nigry pawie 3m miały z donicą weszły bez problemu a jak je posadzilismy na rabate to ledwo je widać ...wymoczki straszne
Noram w ziemi w każdej wolnej chwili i niestety nie wszędzie udaje mi się zajrzeć
W starych wątkach rzadko jestem bo jakoś nie potrafię do nich dotrzeć, a jak docieram to się okazuje, że w gruncie rzeczy są martwe Do takich wcale nie zaglądam Lubie rozmawiać z ludźmi