Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

Waclaw 16:53, 21 cze 2018

jest zysk
sylwia_slomc... 16:58, 21 cze 2018

Niby jest
sylwia_slomc... 17:02, 21 cze 2018

U nas w tej chwili w słonku

41 stopni!!!
Urszulla 18:08, 21 cze 2018

Szkoda że w drodze powrotnej nie byłaś u Koniora- to po drodze na Kraków, chyba że gnaliście autostradą. A może lepiej bo 2 auto byłoby potrzebne na zakupy

Mam nadzieję że wreszcie spadnie deszcz, ochłodzi się i będzie można coś zrobić w ogrodzie.
sylwia_slomc... 18:28, 21 cze 2018

Urszulla napisał(a)
Szkoda że w drodze powrotnej nie byłaś u Koniora- to po drodze na Kraków, chyba że gnaliście autostradą. A może lepiej bo 2 auto byłoby potrzebne na zakupy

Mam nadzieję że wreszcie spadnie deszcz, ochłodzi się i będzie można coś zrobić w ogrodzie.

Nie byliśmy bo obawiam się,że o tej porze już i tak mieli pozamykane Do domu dotarliśmy po 22.00
Żal się było rozjeżdżać

Nic dziś w ogrodzie nie robię nawet nie podlewam, przy tej temp. serducho odmawia posłuszeństwa

Wczoraj udało się trochę podlać i przyciąć co nie co
pod nożyce poszły berberys, kielichowiec wonny, kalikarpa, wierzba hakuro, rdest Auberta i trzmielina.....więcej nie zdążyłam, dziś miałam kończyć....no i nie skończę.....
Bo byłby szpital
Więc jak już lekarza odbyłam to siedzę i spaceruję wirtualnie...nawet kurzy nie mogę ścierać( a chciałam bo od dawna czekają) trudno poczekają i one
Alicja169 18:41, 21 cze 2018

Tak, przy 40 stopniach i wyżej serducha odmawiają współpracy. Oszcczędzaj się, dziewczyno, ogródek poczeka
sylwia_slomc... 18:42, 21 cze 2018

Alicja169 napisał(a)
Tak, przy 40 stopniach i wyżej serducha odmawiają współpracy. Oszcczędzaj się, dziewczyno, ogródek poczeka

Musi nie ma wyboru, eM poszedł podlać to co w donicach i to co zwiędło, dobrze, że gunnerze wczoraj dolałam, a to jeszcze czerwiec jest, cop będzie w lecie?
Alicja169 18:48, 21 cze 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)

Musi nie ma wyboru, eM poszedł podlać to co w donicach i to co zwiędło, dobrze, że gunnerze wczoraj dolałam, a to jeszcze czerwiec jest, cop będzie w lecie?

Może latem jesień będzie?
sylwia_slomc... 18:58, 21 cze 2018

Alicja169 napisał(a)

Może latem jesień będzie?

Nie chce myśleć o jesieni, kocham za kolory, nie lubię bo po niej zima
Monia81 20:33, 21 cze 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)

Nie byliśmy bo obawiam się,że o tej porze już i tak mieli pozamykane Do domu dotarliśmy po 22.00
Żal się było rozjeżdżać

Nic dziś w ogrodzie nie robię nawet nie podlewam, przy tej temp. serducho odmawia posłuszeństwa

Wczoraj udało się trochę podlać i przyciąć co nie co
pod nożyce poszły berberys, kielichowiec wonny, kalikarpa, wierzba hakuro, rdest Auberta i trzmielina.....więcej nie zdążyłam, dziś miałam kończyć....no i nie skończę.....
Bo byłby szpital
Więc jak już lekarza odbyłam to siedzę i spaceruję wirtualnie...nawet kurzy nie mogę ścierać( a chciałam bo od dawna czekają) trudno poczekają i one

Przy takiej pogodzie to niestety nasze samopoczucie też nie najlepsze, ja dzisiaj też kryzys miałam... teraz wieje, że drzewa ugina, fakt dobrze, że temperaturta się obniżyła, bo jest czym oddychać...
Uważaj Kochana na siebie, buziaki i pozdrowienia wysyłam
Fotki superowe, obejrzałam