Neguje i bede negowac twoj jad i szpile wbijane przez ciebie nie tylko tu u Sylwi ale i na innych watkach. Reszte pomine bo widze ze nie zrozumialas tekstu i idziesz w zaparte z piana. Nie bede z toba dyskutowac bo to nie moj poziom.
Hibiskusy Sylwia rozmnazamy z 10 cm patyczkow i to wiosna a caly rok mozesz rozmnozyc przez podklad. Ja tak robilam mamie i tesciowej i ona ma teraz caly zywoplot z hibiskusow i ladnie jej rosna. I te z podkladow juz pogonily wzrostem te pierwsze rosliny.
A te brzozy i budleje to hicior roku na ogrodowisku no gratuluje wyczucia i koloru i polaczenia.
O widzisz czyli szanse są Dzięki Aniu za informacje ten u doni cały w kwieciuJa wzięłam patyczka teraz, ale jakby co to wiosna najwyżej wezmę jeszcze jeden
Bo dobrze rozumiem, że Ty brałaś nim listki wypuścił?
Ciesze się, że ci się podoba No mam patyczek teraz, jak się nie uda to wiosną jeszcze jeden wezmę, może załapie, bardzo bym chciała. Jak zrzucę fotki z aparatu to pokaże o jakiego chodzi, ale póki co jeszcze nie pokazałam tych co już w kompie mam
Dzięki Z tego wynika , że po trzech tygodniach już powinny korzonki być
Zrobiłam prawie identycznie tylko mój teraz wzięty i z piętką, zobaczymy, będzie eksperyment