sylwia_slomc...
09:57, 06 sie 2018
Jak Ty mnie znasz Kasieńka

???? Oczy wytrzeszczam ....czy ty wiesz jak ty brzmisz i czego sobie!!! Zyczsz ??? Sobie!!! Zmien przekonanie z negatywnego na pozytywne
Kazdy dostaje to w co wierzy polecam ci wierzyc w taka mysl
"Wiem, jakie to uczcie i jak to jest żyć bez strachu przed byciem okradzionym (z rzeczy, energii, uczuć). Żyję bez potrzeby bronienia się i przymusu chronienia się.,
Wiem, że to jest możliwe i łatwe i że w pełni na to zasługuję. Pozwalam sobie na to i jestem całkowicie bezpieczna/y, kiedy to robię."
Kup sobie ksiazki Louise Hay .... zastanow sie w co wierzysz ....jakie mysli masz w swojej głowie i dlaczego życzysz komus to co tobie nie miłe
Kaśka!!!!
Grudzien 2017 wpis Beaty Pawlikowskuej po wlamaniu ..była w podróży ...po tym incydencie podrózuje jeszcze wiecej iopowiada o tym w internecie....nie ma ograniczen
https://www.instagram.com/p/BcxpTLVl68v/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=s9wssw8e72sh
Ja Sylwii źle nie życzę ...nikomu źle nie życzę ....natomiast życze wszystkim spełniania marzeń kazdego dnia ...i wyzbycia sie z zycia wszelkich ograniczeń.
Sylwia, zbuduj basen oczyszczany naturalnie, jak my. Bez chemii, nie trzeba nic lać do niego.
Jak skończymy budowę, zaproszę cię na wypróbowanie
Dziewczyny skonczce juz ta dyskusje. Figaro strzelila z grubej rury, czego na tym forum raczej nie robimy i artyleria poszla w ruch
Kazdy ma prawo do odmiennego zdania i wyrazania go z szacunkiem dla innych, ale nie zmuszajmy nikogo na sile do robienia tego, co zrobilibysmy sami i co uwazamy za sluszne.
A ja wracając do tematu głównego proszę właścicielkę "wewątka" o uchylenie rąbka tajemnicy jakby ten basen miał wyglądać, jaki miałby być duży i głęboki oraz jak wykonany bo mnie się ten pomysł bardzo podoba. Sami w zeszłym roku chcieliśmy kupić sporych rozmiarów rozporowy i wkopać go nieco w ziemię (nie całkiem co by nam dziecię do wewnętrza nie fajtło). Chwilowo musieliśmy pomysł porzucić ale sądzę, że w przyszłym tudzież jeszcze następnym sezonie może wrócić jak bumerang
.
Sylwia podglądałam kiedyś a dziś napiszę - te łany daliowe obłędne - cudnie masz - ja wysadziłam ok 40 i słabo kwitną jedynie Sylwia kwitnie bujnie i cały czas