Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

BKosimkArt 12:47, 31 sie 2018

Sylwia, cyprysik od razu ładniejszy a miejsce w okół niego ślicznie wygląda, jeżówki od razu rzucają się w oczy...
sylwia_slomc... 13:00, 31 sie 2018

BKosimkArt napisał(a)
Sylwia, cyprysik od razu ładniejszy a miejsce w okół niego ślicznie wygląda, jeżówki od razu rzucają się w oczy...

Zastanawialiśmy się jak będzie wyglądał jeśli mu tych w górę rosnących nie przytniemy i wyszło, ze będziemy mieć drapaka, a nie o taki wygląd nam chodziło
sylwia_slomc... 13:52, 31 sie 2018

Zapraszam Was na wirtualny spacer po Naszym Ranczu. Kręcili filmik do konkursu, wprawdzie w trakcie strasznej suszy, ale zobaczycie jak jest na co dzień po skoszeniu trawy
https://www.youtube.com/watch?v=VGa20TfMt6I&feature=youtu.be
1.52 zaczyna się nasz ogród
marba 18:29, 31 sie 2018

Przyjemnie było pospacerować. Teren robi wrażenie, zarówno jego ogrom jak i piękne zagospodarowanie. Powzdychałam sobie do suchej rzeczki i przysiadłam na chwilkę na brzozowej ławeczce. Gratuluję takiego wyróżnienia, w pełni zasłużone. Brawo!
sylwia_slomc... 19:47, 31 sie 2018

marba napisał(a)
Przyjemnie było pospacerować. Teren robi wrażenie, zarówno jego ogrom jak i piękne zagospodarowanie. Powzdychałam sobie do suchej rzeczki i przysiadłam na chwilkę na brzozowej ławeczce. Gratuluję takiego wyróżnienia, w pełni zasłużone. Brawo!

Film to trochę co innego niż zdjęcia, więcej pokazuje, łatwiej się zorientować w układzie rabatCieszę się, że się nie rozczarowałaś
Gosialuk 20:04, 31 sie 2018

Podobała mi się jeszcze ta z pierwszego filmiku. Taka trochę w japońskim stylu, ale spójną i bez przesady. Jednak moje serce ciągnie w stronę ferii barw i kwiatów. Na filmie jeszcze wyraźniej widać jaki macie zadbany ogród.
marba 20:05, 31 sie 2018

Zachwyciła mnie ta sowa na suchym konarze. Mam też taką sowę zrobioną z trzciny. Siedzi sobie na razie w altance, ale po obejrzeniu filmiku wybrałam się na poszukiwanie jakiegoś suchelca, na którym mogłaby sobie przycupnąć. Jutro będę instalować. Dzięki za inspirację.
sylwia_slomc... 20:16, 31 sie 2018

Gosialuk napisał(a)
Podobała mi się jeszcze ta z pierwszego filmiku. Taka trochę w japońskim stylu, ale spójną i bez przesady. Jednak moje serce ciągnie w stronę ferii barw i kwiatów. Na filmie jeszcze wyraźniej widać jaki macie zadbany ogród.

Gosiu on był w bardzo kiepskiej formie wtedy. Susza umordowała byliny, mało co kwitło jak byli nagrywać. Teraz już kolor znowu jest bo kwitną wszystkie astry i rozchodniki, a drzewa i krzewy zaczynają przebarwienia. W złym momencie byli z kamerą, ale cóż
sylwia_slomc... 20:17, 31 sie 2018

marba napisał(a)
Zachwyciła mnie ta sowa na suchym konarze. Mam też taką sowę zrobioną z trzciny. Siedzi sobie na razie w altance, ale po obejrzeniu filmiku wybrałam się na poszukiwanie jakiegoś suchelca, na którym mogłaby sobie przycupnąć. Jutro będę instalować. Dzięki za inspirację.

Cieszę się, że czymś mogłam wspomóc dekorowanie Twojego ogrodu
marba 20:19, 31 sie 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)

Gosiu on był w bardzo kiepskiej formie wtedy. Susza umordowała byliny, mało co kwitło jak byli nagrywać. Teraz już kolor znowu jest bo kwitną wszystkie astry i rozchodniki, a drzewa i krzewy zaczynają przebarwienia. W złym momencie byli z kamerą, ale cóż

No to już sobie wyobrażam jak wygląda Wasz ogród w tym dobrym momencie.